Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι καλύτερες μάσκαρα για μήκος & όγκο

The Beauty Edit: οι καλύτερες μάσκαρα για μήκος και όγκο, που μπορείς να αγοράσεις τώρα για εντυπωσιακές βλεφαρίδες και βλέμμα που μαγνητίζει

Αν και ένα σέρουμ για βλεφαρίδες, μπορεί να σώσει πολύ την κατάσταση, δίνοντας σου περισσότερο μήκος με φυσικό τρόπο, η αλήθεια είναι πως τα σέρουμ αργούν αρκετά να δείξουν αποτελέσματα. Εδώ, έρχεται να δώσει την λύση, μια μάσκαρα για μήκος και όγκο, που δίνει άμεσα αποτελέσματα. Και όχι μόνο θα δώσει μήκος και όγκο, αλλά και εντονότερο χρώμα, για να μην χρειαστεί καν τοποθέτηση ψεύτικων βλεφαρίδων.

#1. Benefit They’re Real Magnet Extreme μάσκαρα

Benefit They’re Real Magnet Extreme μάσκαρα για μήκος και όγκο 27,69€

Το πρωτοποριακό βουρτσάκι με μαγνητικά φορτισμένο πυρήνα έλκει τις βλεφαρίδες προς τα έξω για εξαιρετικό μήκος αλλά και γύρισμα. Οι ειδικά σχεδιασμένες τρίχες σε σχήμα ZigZag είναι έτσι τοποθετημένες ώστε να διαχωρίζουν τις βλεφαρίδες.


#2. Lancôme Definicils High Definition Μάσκαρα

Lancôme Definicils μάσκαρα για μήκος και εξαιρετικό διαχωρισμό 29,12€

Η νο.1 μάσκαρα της Lancome και όχι άδικα! Το βουρτσάκι ακριβείας σε συνδυασμό τις ακανθωτές τρίχες και τα πολυμερή της φόρμουλας, χρωματίζουν την κάθε βλεφαρίδα από την ρίζα ως την άκρη, ενώ δίνουν φυσικό μήκος και ένα αποτέλεσμα που δεν μουντζουρώνει κατά την διάρκεια της μέρας.


#3. Maybelline The Falsies mascara

Maybelline The Falsies mascara 13,49 €

Η πιο οικονομική σε αυτή τη λίστα, θα σου χαρίσει βλεφαρίδες με όγκο, μήκος και εφέ lifting. Η Maybelline είναι πολύ γνωστή για τις μάσκαρα της και αυτή είναι σίγουρα από τις κορυφαίες. Το XL μήκος που προσφέρει και το lifting των βλεφαρίδων, οφείλεται στο βουρτσάκι με την διπλή καμπύλη και στη σύνθεση που είναι ενισχυμένη με ίνες.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται