Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η Capsule Collection Του Massimo Dutti Μας Δίνει Μια Γεύση Από Φθινόπωρο

Massimo Dutti Φθινόπωρο 2021 Capsule Collection - The Cover

Massimo Dutti Φθινόπωρο 2021 Capsule Collection: η μίνι φθινοπωρινή συλλογή του αγαπημένου fashion brand θα σε βάλει άμεσα σε mood φθινοπώρου

Όπως είπαμε και στο αφιέρωμα για την οικολογική μόδα, τα περισσότερα fashion brands, ακόμη και αυτά που παράγουν γρήγορη μόδα, έχουν πάρει μια περισσότερο βιώσιμη στροφή. Απόδειξη για αυτό, οι ολοένα και περισσότερες συλλογές που βασίζονται σε ανακυκλωμένα υλικά, όπως η Join Life του Massimo Dutti.

Η νέα Join Life Capsule Collection, θα σε βάλει άμεσα σε φθινοπωρινό mood. Οι γήινες αποχρώσεις όπως το χακί, το μπεζ και το καφέ, προωθούν την φυσική κομψότητα και αποτελούν στιλιστικέ επιλογές που θα αντέξουν στον χρόνο. Στη συλλογή βλέπουμε αρκετά μεταβατικά κομμάτια για τη νέα σεζόν όπως δερμάτινες καπαρντίνες, κάπες και αμάνικα πανωφόρια, αλλά και mid-season υλικά όπως το σουέντ στα παπούτσια που αποτελούν τέλειες προσθήκες, για μια ευέλικτη μεταβατική γκαρνταρόμπα.

Ενώ επίσης παίρνουμε και μια πρώτη γεύση από τις τάσεις του φθινοπώρου που συνεχίζουν να βασίζονται στον πετυχημένο συνδυασμό στυλ και πρακτικότητας και προβάλλουν την θηλυκότητα με ένα περισσότερο σοφιστικέ τρόπο.

Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί η Rebecca Longendyke και φωτογράφος είναι ο Dan Martensen. Η συλλογή είναι διαθέσιμη online και στα φυσικά καταστήματα.