Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Massimo Dutti Studio: μια πρώτη ματιά στη συλλογή

Massimo Dutti Studio - The Cover

Επιτέλους, μας δόθηκε μια πρώτη ματιά στην Massimo Dutti Studio, την πρώτη συλλογή της μάρκας που ενσωματώνει το πλέον ανενεργό brand της Inditex, Uterqüe. Η Uterqüe έκλεισε όλα τα καταστήματά της στις αρχές του 2022 αλλά ανακοίνωσε ότι το αγαπημένο fashion brand θα ενσωματωθεί στο brand Massimo Dutti.

Αν αγαπούσες τις συλλογές της Uterque και τα social media, παρατήρησες την αλλαγή και μετονομασία σε Massimo Dutti Studio. Όπως δηλώνουν για το brand από την Inditex, πρόκειται για μια συναρπαστική νέα συλλογή με ένα πνεύμα διαχρονικής θηλυκότητας που πηγαίνει την κομψότητα ένα βήμα παραπέρα.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει μερικά teaser βίντεο με μια γεύση από την συλλογή, η οποία θα κυκλοφορήσεις σε 3 τόμους. Μέχρι στιγμής, βλέπουμε τα στοιχεία για τα οποία αγαπήσαμε την Uterqüe, να ενσωματώνει η συλλογή Studio. Έντονα χρώματα, funky αξεσουάρ και κοσμήματα, λεπτομέρειες που κάνουν σπουδαία διαφορά. Αν έχεις ενθουσιαστεί με αυτή την καινούρια συλλογή, συνέχισε να διαβάζεις.

Πότε κυκλοφορεί η συλλογή;

Όπως αναγράφει η ιστοσελίδα του Massimo Dutti, η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 5η Μαΐου και κυκλοφορεί αποκλειστικά στο massimodutti.com. Η Inditex συχνά προσφέρει στους χρήστες της εφαρμογής αποκλειστική πρόσβαση και επειδή θα είναι περιορισμένη συλλογή, είναι καλή ιδέα να τη κατεβάσετε εάν θέλετε να προλάβετε να αγοράσετε κάποια κομμάτια.

Τι θα δεις στην Massimo Dutti Studio συλλογή

Αν και δεν έχουμε ακόμη δει την πλήρη συλλογή, υπάρχει μια επιλογή φωτογραφιών από την καμπάνια του brand στο Instagram. Μοντέρνα και εκλεπτυσμένα σχέδια με ρετρό αναφορές και υπερβολικές λεπτομέρειες, όπως φτερά, raindrop σκουλαρίκια και γόβες με αλυσίδες. Καπαρντίνες, πουκάμισα, ζακέτες, τοπ, αξεσουάρ και κοσμήματα, φαίνεται να είναι μια πλήρης συλλογή. Το σίγουρο είναι πως αν ενσωματώνει την ποιότητα του Massimo Dutti και τον fashion forward χαρακτήρα του Uterque, θα αποκτήσει φανατικό κοινό.

Δείτε περισσότερα: Massimo Dutti Studio

Ετικέτες: