Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μωβ νύχια: Τέλειες αποχρώσεις και σχέδια για χαρούμενα μανικιούρ

Μοβ νύχια για το φθινόπωρο

Μωβ νύχια: αυτές είναι οι πιο τέλειες αποχρώσεις για την μετάβαση στη νέα σεζόν, για να δοκιμάσεις τώρα στα νύχια σου

Αν και δεν σου το κρύβω…το μωβ δεν είναι το αγαπημένο μου χρώμα -σε ρούχα ή αξεσουάρ- καθώς δεν αναδεικνύει καμία επιδερμίδα, ομολογώ πως τα μωβ νύχια…είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση.

Ιδίως μάλιστα όταν αναμειγνύεται με αντιθετικά χρώματα ή με διάφορους κοντινούς τόνους, δίνει μια jewel όψη στα νύχια. Αν θεωρείς και εσύ πως δεν ταιριάζει στην επιδερμίδα σου σαν χρώμα, στα νύχια σου ίσως να σου αρέσει περισσότερο.

Το μωβ, στην ουσία είναι η απόχρωση μεταξύ κόκκινου και μπλε, ενώ οι μωβ αποχρώσεις που έχουν σαν βάση το μπλε, χαρακτηρίζονται περισσότερο ως βιολετί. Όταν σε αυτούς τους τόνους, προστίθεται και αρκετό λευκό, τότε έχουμε μια μεγάλη γκάμα μωβ τόνων, που περιλαμβάνει το λιλά και το μωβ της λεβάντας. Έτσι, καταλαβαίνεις πως οι μωβ αποχρώσεις είναι πολλές και σίγουρα θα βρεις κάποιες να ταιριάζουν στο δικό σου στυλ.

Στην ψυχολογία των χρωμάτων και στην συνείδηση του κόσμου, έχει καθιερωθεί ως το χρώμα που συμβολίζει την μαγεία, την πνευματικότητα, το μυστήριο αλλά και την βασιλεία.

#1. Tonal νύχια

#2. Λιλά negative space manicure

#3. Μωβ nail art φύλλα

#4. Tonal νύχια με nail art λεβάντα

#5. Λιλά dot nails με νέον πινελιές

#6. Μωβ με γραμμές

#7. Μωβ-peachy ombre νύχια

#8. Two-tone Γαλλικό μανικιούρ σε μωβ αποχρώσεις

#9. Μωβ φλοράλ ματ νύχια

#10. Μωβ half Frend ματ και glossy νύχια

Ετικέτες: