Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ιδέες Για Σικ Μαύρα Νύχια

Μαύρα νύχια 10 ιδέες για σικ, ισορροπημένα σχέδια - The Cover

Μαύρα νύχια: έχουμε συγκεντρώσει 10 φανταστικές ιδέες για σικ, ισορροπημένα σχέδια για μαύρα μανικιούρ, που μπορούν να φορεθούν παντού

Το μαύρο είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο μανικιούρ. Είναι το χρώμα που ταιριάζει με όλα, που μπορεί να μεταμορφωθεί και να μεταμορφώσει, ενώ αρέσει και στο μεγαλύτερο μέρος των γυναικών. Είναι σέξι, σικ και συγχρόνως αρκετά edgy για να φορεθεί από όλες τις ηλικίες και σε όλες τις περιστάσεις, ενώ επιπλέον συνδυάζεται με όλες τις τεχνοτροπίες του μανικιούρ και όλα τα χρώματα της παλέτας.

Υπάρχουν όμως κάποιοι χρωματικοί συνδυασμοί, που αναδεικνύουν την κομψότητα του μαύρου χρώματος στα νύχια, περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα χρώματα.

Μαύρο με ασημί, μαύρο με χρυσό, μαύρο με nude και μαύρο με λευκό. Τέσσερα color combos που μπορούν να μας δώσουν αμέτρητα αποτελέσματα, τόσο βραδινά και glam, όσο μίνιμαλ και casual. Υπάρχουν βέβαια και οι πολύ μονοδιάστατες εκδοχές που είναι απόλυτα μίνιμαλ ή βαρετές όπως για παράδειγμα, ένα απλό μαύρο μανικιούρ, υπάρχουν όμως και αυτές οι εκδοχές που ενσωματώνουν και άλλα στοιχεία, ώστε να δώσουν κάτι έξτρα στο μανικιούρ σου. Αυτές τις εκδοχές, θα σας προτείνουμε σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντυπωσιακά Νύχια Με Animal Prints

Παρακάτω θα δείτε 10 απόλυτα ισορροπημένες ιδέες για σικ μαύρα νύχια που μπορείτε να υιοθετήσετε από το πρωί ως το βράδυ και να κάνετε την διαφορά.

Μη ξεχάσετε να κάνετε follow την σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Ετικέτες: