Μαύρα Χριστουγεννιάτικα νύχια για όλα τα στυλ

Μαύρα Χριστουγεννιάτικα νύχια για όλα τα στυλ: μίνιμαλ, glamorous, με Χριστουγεννιάτικα σύμβολα ή glitter, βρες αυτό που σου ταιριάζει

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει…αλλά απέχουμε μόνο ένα μήνα και δυο ημέρες από την ομορφότερη μέρα του χρόνου. Και επειδή από τα πολλά Black Friday αφιερώματα που βλέπουμε παντού…κοντεύουμε να πάθουμε black out…θα σου δώσουμε έμπνευση για κάτι black αλλά πολύ πιο όμορφο. Και περισσότερο οικονομικό. Σίγουρα δεν χρειάζεσαι εμάς να σου πούμε από που θα πάρεις μια τηλεόραση την Black Friday.

Στο θέμα μας λοιπόν, τα Χριστουγεννιάτικα νύχια ήδη μπήκαν σε πρώτο πλάνο, με τις προτάσεις που σου κάναμε προσφάτων. Είδες, χρυσά, πράσινα, κόκκινα, μίνιμαλ και glam Χριστουγεννιάτικα μανικιούρ, ακόμη και μαύρα. Ναι, το μαύρο φαίνεται πως είναι στην κορυφή των προτιμήσεων σας φέτος, αφού λάβαμε αρκετά μηνύματα για να προτείνουμε περισσότερα μαύρα Χριστουγεννιάτικα νύχια. Και επειδή, ποτέ δεν σας χαλάμε χατίρι, ιδού, προς τέρψιν των οφθαλμών σας, αγαπημένες μας αναγνώστριες, τα ωραιότερα μαύρα μανικιούρ σε glam ύφος και με Χριστουγεννιάτικο nail art, για να διαλέξετε αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε στις γιορτές.

#1. Μαύρα Christmas nails με glam vibes

Γιορτές και glam πάνε πακέτο. Το glitter είναι αναμφίβολα η νούμερο 1 επιλογή κάθε χρόνο και τα σχέδια είναι αναρίθμητα. Φέτος, θα προτιμήσουμε το ασημί.

gelsbykathicks
nails.by.magda.m
the_gelbottle_inc

#2. Μαύρα Χριστουγεννιάτικα νύχια με σύμβολα

Αστεράκια, τάρανδοι, χιονονιφάδες σταθερά διακοσμούν τα γιορτινά μανικιούρ.

a.g.n.e_nails
justnailsbyregina

#3. Μαύρα μίνιμαλ Χριστουγεννιάτικα νύχια

Ανάγλυφα σχέδια, μίνιμαλ σχέδια, σε 1 νύχι ή περισσότερα, ενσωματώνουν το Χριστουγεννιάτικο mood με διακριτικότητα.

Μαύρα-Χριστουγεννιάτικα-νύχια-3
brygidamarut.studio
Μαύρα Χριστουγεννιάτικα νύχια
_sorella_beauty_
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται