Το Hairstyle Που Πρέπει Να Ξέρεις Για Την Άνοιξη

Κοινοποιήστε!

Το Γαλλικό στυλ, στα καλύτερα του.

Εύκολο, επιμελώς ατημέλητο και σικ, αυτό το χτένισμα είναι ο ορισμός του τι μας αρέσει στα μαλλιά μας για τις πιο χαλαρές Ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μέρες που έρχονται. Επιπλέον, μας αρέσουν τα ξαφνικά comeback και ιδίως όταν αφορούν trends που μεσουράνησαν στην δεκαετία των 70s.

ALSO READ: Πώς Να Κάνεις Το Πρόσωπο Σου Να Λάμπει

View this post on Instagram

A post shared by Theorie (@yourtheorie)

Μιλάμε για ένα χτένισμα που ίσως δεν φανταζόσουν ποτέ πως θα επέστρεφε και όμως, στο Pinterest έχει ήδη προκληθεί χαμός. Σημείωσε τις λέξεις: banana bun ή αλλιώς κότσος μπανάνα. Ναι, το χτένισμα που ίσως σνόμπαρες όταν έβλεπες στη μαμά σου όταν ήσουν μικρή ή αν είσαι τώρα αρκετά μικρή, ίσως και να μην το έχεις ακούσει ποτέ.

View this post on Instagram

A post shared by Jenny Cho (@jennychohair)

Τι ακριβώς είναι όμως τα banana buns; Η πιο ατημέλητη εκδοχή του French twist (Γαλλικό σινιόν), η οποία διαφέρει στα συνηθισμένα buns ως προς το σχήμα. Για αυτό και υπάρχει μια παγίδα. Εάν δεν μάθεις να το κάνεις σωστά, θα καταλήξεις να έχεις έναν απλό, χαμηλό, ατημέλητο κότσο.

Εξοπλίσου με αρκετές φουρκέτες, δες τα 4 διαφορετικά tutorial που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις και αν έχεις χρόνο, εξασκήσου από τώρα μπροστά στον καθρέφτη σου.

Κοινοποιήστε!