Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Makeover Series: Εντυπωσιακές Μεταμορφώσεις Με Φυσικά Μπαλαγιάζ

Μεταμορφώσεις Με Φυσικό Μπαλαγιάζ - The Cover

Makeover Series: δες 13 εκπληκτικές μεταμορφώσεις με φυσικό μπαλαγιάζ, που θα σε πείσουν να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο

Η τεχνική του μπαλαγιάζ, δεν είναι μόνο η καλύτερη για να αποκτήσεις ένα φυσικό ξανθό ή ένα χρώμα που δεν χρειάζεται συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Είναι η καλύτερη τεχνική για ένα sunkissed, φυσικό αποτέλεσμα, που δεν απέχει πολύ από την φυσική σου βάση, όποια και αν είναι αυτή.

Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενο αφιέρωμα, τα φυσικά μπαλαγιάζ είναι ένα hairlook που μπορούν να υποστηρίξουν όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως φυσικού χρώματος ή τόνου στα μαλλιά.

Με ένα φυσικό μπαλαγιάζ, αν είσαι μελαχρινή μπορείς να αποκτήσεις ανοιχτούς καστανούς τόνους, mushroom καστανούς ή και κάποιες πιο κοκκινωπές αποχρώσεις του καστανού. Αν ανήκεις στις πιο ανοιχτές βάσεις, από σκούρο ξανθό και ginger ως ανοιχτό ξανθό, μπορείς φυσικά να αποκτήσεις ένα ακόμη πιο φωτεινό χρώμα που θα δείχνει πολύ φυσικό.

Ακόμη, αν έχεις σκούρα βάση και λίγα γκρίζα, ένα μπαλαγιάζ σε σκούρους σαντρέ τόνους, πάλι μπορεί να δείξει αρκετά φυσικό και να καμουφλάρει και τα γκρίζα.

Οι φυσικές αποχρώσεις, είναι η καλύτερη επιλογή για μπαλαγιάζ, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και χωρίς την χρήση ντεκαπάζ. Αν δηλαδή ο σκοπός σου είναι ένα χρώμα 1-2 τόνους πιο ανοιχτό από την φυσική σου βάση, ο hair colorist, μπορεί να χρησιμοποιήσει βαφή για να ανοίξει την βάση σου.

Το σίγουρο είναι, πως ένα φυσικό μπαλαγιάζ θα σε φωτίσει, θα σε κάνει να δείχνεις πιο ανάλαφρη και fresh, θα αναδείξει περισσότερο τα χαρακτηριστικά σου και θα κρύψει χρόνια, καθώς όπως έχουμε πει και σε άλλο αφιέρωμα ανήκει στα χρώματα μαλλιών που σε δείχνουν μικρότερη.

Επιπλέον, όσο και να κατέβει η ρίζα, θα συνεχίσει να δείχνει φυσικό και όχι ατημέλητο, ελαχιστοποιώντας έτσι τις επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Για να δεις την δύναμη ενός φυσικού αποτελέσματος που δεν απέχει πολύ από την φυσική βάση, σήμερα επιλέξαμε μεταμορφώσεις με φυσικά μπαλαγιάζ, που θα σε πείσουν να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο.