7 Τρόποι Να Μεταποιήσεις Ένα Τζιν Μπουφάν

Μεταποίηση τζιν μπουφάν: 7 ευφάνταστοι και stylish τρόποι να μεταποιήσεις το τζιν μπουφάν σου για να το φοράς σαν να είναι καινούριο

Μετά τα καρό πουκάμισα, τα τζιν μπουφάν αποτελούν το υπέρτατο κομμάτι για layering το χειμώνα. Εάν έχετε βαρεθεί το δικό σας και θέλετε να του δώσετε νέα ζωή, βρήκαμε 7 φανταστικούς τρόπους για να το μεταποιήσετε σε κάτι πιο εντυπωσιακό, με περισσότερο χαρακτήρα και στυλ.

ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

τζιν μπουφάν με καρφίτσες

Μετά τα patches που έγιναν τεράστιο trend, σίγουρα θα δούμε πολλές καρφίτσες. Πέρασε τα μηνύματα σου ..με τον πιο εύκολο και stylish τρόπο.


PATCHES

patched denim jacket

Ένα μεγάλο patch στην πλάτη ή πολλά και μικρά θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με τις καρφίτσες, μονάχα θα είναι λίγο πιο ..μόνιμο.


EMBROIDERY

Denim jacket embroidered

Ένα κομμάτι ύφασμα με φολκλόρ σχέδιο, μπορεί πολύ εύκολα να ραφτεί στην πλάτη, στις τσέπες ή και στα μανίκια, ενώ αν είσαι αρκετά καλή με βελόνα-κλωστή, μπορείς πραγματικά να κάνεις θαύματα με ένα τζιν μπουφάν.


SHRED IT

Για αυτό το αποτέλεσμα, ένα ξυράφι είναι ο καλύτερος σου φίλος. Το πιο συνηθισμένο ίσως, αλλά και ο καλύτερος τρόπος να δώσεις grunge στυλ στο ντύσιμο σου.


BA-BLING

crystals embellished denim jacket

pearl denim jacket

sequin denim jacket vi

Οι πέρλες, οι κρύσταλλοι και οι παγιέτες, είναι ο εύκολος τρόπος να το κάνεις πιο θηλυκό και πιο “βραδινό”.


TEXT IT

denim jacket with text

Άλλος ένας τρόπος να περάσεις το μήνυμα σου.


PAINT IT

painted denim jacket

Ένας χρονοβόρος μεν, εντυπωσιακός δε, τρόπος να μεταποιήσεις το τζιν μπουφάν είναι να πιάσεις τα πινέλα σου και να αφήσεις την φαντασία σου να καλπάσει. Get graphic λοιπόν.


SHOP

 

No Comments Yet

Comments are closed

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ