Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μίνιμαλ Νύχια Που Ταιριάζουν Με Όλα

Έχουμε συγκεντρώσει τα πιο fresh, σικ, μίνιμαλ νύχια που μπορείς να υιοθετήσεις για κάθε περίσταση, κάθε εποχή, κάθε ώρα και κάθε σου outfit

Για όλες τις ώρες, για όλες τις περιστάσεις και με όλα σου τα outfit, τα μίνιμαλ νύχια είναι ότι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις. Σικ, αφαιρετικά και ευέλικτα, είναι ο ήσυχος ήρωας του μανικιούρ και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το προσωπικό της στυλ. Ακόμη και για το γραφείο, όσα θα δεις παρακάτω είναι απόλυτα σικ και ασφαλή.

Αν και φέτος, τα μαξιμαλιστικά σχέδια στα νύχια είναι ίσως η μεγαλύτερη τάση, τα μίνιμαλ σχέδια παραμένουν στην κορυφή των προτιμήσεων μας, καθώς είναι κλασσικά και δείχνουν πάντα κομψά.

Λευκά, μαύρα, nudes, μικρές χρυσές λεπτομέρειες που κάνουν μεγάλη διαφορά, αφαιρετικά σχέδια σε negative space μανικιούρ, τραβούν την προσοχή χωρίς να προσπαθούν υπερβολικά. Αυτό είναι άλλωστε και η ουσία του μινιμαλισμού στα νύχια.

Είμαστε σίγουρες πως δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις από τα μίνιμαλ νύχια που θα δεις παρακάτω, για αυτό κάνε scroll μέχρι το τέλος και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

#1. Nude tips

#2. Μαύρες μίνιμαλ γραμμές

#3. Γεωμετρικά σχήματα στα nail tips

#4. Total nude

#5. Dots + lines

#6. Μαύρα νύχια με χρυσό σύρμα

#7. Μίνιμαλ νύχια με αφηρημένες γραμμές

#8. Nude νύχια με αφηρημένες μαύρες και χρυσές γραμμές

#9. Μίνιμαλ nudes με μαύρες γραμμές στη βάση

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται