Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μίνιμαλ νύχια που δεν είναι καθόλου βαρετά

Minimal νύχια with a twist - The Cover

Minimal νύχια with a twist: δείτε φανταστικές ιδέες για μίνιμαλ νύχια με glam vibes που θα δώσουν μια πιο εντυπωσιακή νότα και σικ στο μανικιούρ σας, χωρίς να είναι βαρετά

Οι τάσεις στα νύχια μπορεί να αλλάζουν διαρκώς, το μίνιμαλ nail art όμως παραμένει σταθερή αξία, αφού είναι αναμφίβολα κομψό και ταιριάζει σε όλα τα στυλ και όλες τις περιστάσεις.

Και μπορεί να έχει επικρατήσει η άποψη πως μίνιμαλ είναι μόνο το λευκό, το μαύρο και τα nudes ή και τα παστέλ, μίνιμαλ όμως μπορούν να είναι όλα τα χρώματα ή και κάποιες πινελιές χρωμάτων, metallics, ακόμη και διάσπαρτα foil σημεία/crystals/studs. Εξαρτάται από τον τρόπο που θα τα χρησιμοποιήσεις. Για αυτό και πολλές γυναίκες έχουν συνδέσει το μίνιμαλ με το…βαρετό. Αυτό όμως δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

Οι glam λεπτομέρειες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε ένα μανικιούρ, στην ουσία, προσθέτουν αυτό το κάτι που χρειάζονται τα μίνιμαλ νύχια για να αναδειχτούν και να μην είναι βαρετά. Και μπορεί να λένε πως less is more, στο μανικιούρ όμως…ίσως και να μην ισχύει. Αρκεί να ξέρεις…ποιο είναι το όριο. Γιατί αυτό είναι στην ουσία ο μινιμαλισμός στο μανικιούρ. Ένα όριο.

Έτσι, θα δεις πως για το σημερινό #ManiMonday, έχουμε επιλέξει ακόμη και χρυσά, ασημί, glitter αλλά και χρωματιστά minimal νύχια…with a twist. Σε Γαλλικό μανικιούρ, σε negative space, σε εναλλακτικά Γαλλικά όπως το πλαϊνό και το ασύμμετρο, οι ιδέες είναι αμέτρητες και όλες τους κομψές. Βλέποντας τα θα διαπιστώσεις επίσης, πως είναι σχέδια που μπορείς να υιοθετήσεις όλο το χρόνο, ακόμη και για τις πιο επίσημες περιστάσεις, όπως γάμους, βαπτίσεις κτλ.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ: Παστέλ Νύχια Για Την Άνοιξη

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News και στο Facebook ή να γίνεις μέλος της κοινότητας μας στο Viber, για να διαβάζεις πρώτη όλα μας τα αφιερώματα.

Ετικέτες: