Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι mixed υφές στο Γαλλικό είναι η απόλυτη τάση για το χειμώνα

Matte & glossy: οι mixed υφές στο Γαλλικό μανικιούρ με ματ ή λαμπερό τελείωμα σε μονοχρωματικούς συνδυασμούς, είναι η απόλυτη τάση για να υιοθετήσεις στα νύχια σου αυτό το χειμώνα

Το nail art, είναι πραγματικά ανεξάντλητο και κάθε τάση που εντοπίζουμε στα κοινωνικά δίκτυα μας πείθει για αυτό όλο και περισσότερο. Όσα είναι τα αντικείμενα, τα μοτίβα, οι υφές και οι εικόνες του πλανήτη, τόσα είναι και τα σχέδια που μπορούμε να κάνουμε στα νύχια μας. Τα στοιχεία είναι αμέτρητα και οι συνδυασμοί τους ακόμη περισσότεροι.

Ένα από αυτά τα στοιχεία που βλέπουμε όλο και περισσότερο αυτή τη σεζόν να συνδυάζουν οι κορυφαίοι nail artists, είναι οι υφές. Και αυτές άλλωστε, δεν είναι λίγες. Ωστόσο, οι συνδυασμοί που βλέπουμε δεν χαρακτηρίζονται μόνο από αντιθετικές υφές αλλά και από κοντινούς χρωματικούς τόνους. Εν κατακλείδι, matchy αποχρώσεις σε αντιθετικές υφές. Παράδοξο και συγχρόνως τόσο σικ.

Πώς να υιοθετήσεις τις mixed υφές στα νύχια σου

Οι υφές που μπορούμε να υιοθετήσουμε στα νύχια σίγουρα δεν περιορίζονται σε αυτές που θα δεις παρακάτω αλλά αυτές είναι οι πιο trendy της σεζόν.

Ματ, glossy, metallics, glazed, αυτή την περίοδο βρίσκονται στα νύχια όλων. Μέχρι τώρα μπορεί να τις βλέπαμε μόνες τους, ωστόσο τώρα συνδυάζονται με μεγάλη επιτυχία. Σε μονόχρωμα Γαλλικά μανικιούρ με πολυτελή και απλή κομψότητα συγχρόνως, το ματ δείχνει πόσο αγαπά το glossy και το metallic δείχνει να γεννήθηκε για το ματ και μοιράζονται μεταξύ επιφάνειας και tips. Θέλεις να δεις ιδέες και τα πιο hot manicure που εντοπίσαμε;

Δες παρακάτω, τα σχέδια που σίγουρα θα σου δώσουν έμπνευση για αυτή τη σεζόν, αφού είναι ότι πιο ισορροπημένο και σικ έχουμε δει τελευταία να γίνεται τάση στα νύχια. Εμείς σίγουρα θα το υιοθετήσουμε.

Μη ξεχάσεις ακόμη να δεις μια ακόμη μεγάλη τάση: Σικ και εντυπωσιακές ιδέες για μεταλλιζέ νύχια.

  • Matte glossy νύχια
  • Mixed υφές στο Γαλλικό μανικιούρ hot trend για τα νύχια
  • Mixed υφές στο Γαλλικό μανικιούρ hot trend για τα νύχια
  • Mixed υφές στο Γαλλικό μανικιούρ hot trend για τα νύχια
  • Matte glossy
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται