Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Mix’n’Match: Η Must Try Τάση Στα Νύχια

Mix’n’match μανικιούρ: η τάση που πρέπει να δοκιμάσεις τη νέα χρονιά, θα απελευθερώσει την φαντασία και την δημιουργικότητα σου.

Μία από τις τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν στις τάσεις στα νύχια το 2021, είναι το mix’n’match. Όπως υποδηλώνει η ονομασία της τεχνικής αυτής και όπως σίγουρα με το άκουσμα της, έχεις θυμηθεί την τεχνική αυτή και στο ντύσιμο, είναι ο συνδυασμός διαφορετικών στυλ. Είτε μιλάμε για μοτίβα, για χρώματα και σχέδια, είτε για διαφορετικές τεχνοτροπίες, τα νύχια ενός mix’n’match μανικιούρ, είναι διαφορετικά αλλά συγχρόνως ανήκουν και στην ίδια θεματική κατηγορία.

Για παράδειγμα, μπορείς να δεις πολλά διαφορετικά ασπρόμαυρα σχέδια να συνδυάζονται όπως πουά, ρίγες και λεοπάρ. Ή θα μπορούσες να δεις διαφορετικά λεοπάρ μοτίβα να συνδυάζονται μεταξύ τους. Μέσα σε αυτά ενίοτε παρεμβάλλονται και μονοχρωμίες, για να μην είναι το μανικιούρ πολύ φλύαρο. Θα μπορούσαμε επίσης να δούμε πολλά διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα σε κάθε νύχι, τα οποία όμως θα είχαν ίδιες ή κοντινές αποχρώσεις.

Με λίγα λόγια, σε αυτή την τάση, υπάρχει ένας κεντρικός άξονας σαν θέμα και γύρω του διαφορετικά σχέδια και χρώματα. Αυτό που μας αρέσει, είναι πως απελευθερώνει την φαντασία και την δημιουργικότητα δίνοντας χώρο για πολύ εντυπωσιακούς συνδυασμούς, χωρίς κανόνες.

ALSO READ: Τι Να Κάνεις Στην Καραντίνα Στο Σπίτι

Δες παρακάτω τα πιο εντυπωσιακά mix’n’match μανικιούρ που εντοπίσαμε και θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε.

Mη ξεχάσεις να κάνεις follow την σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά!

https://www.instagram.com/p/CHDnMaTH2v6/
Ετικέτες:
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται