Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μοντέρνα καρέ κουρέματα για το καλοκαίρι

Αυτά τα κουρέματα είναι τόσο στυλάτα και μοντέρνα, που θα σε πείσουν να κόψεις τα μαλλιά σου

Τα καρέ μαλλιά είναι στη μόδα περισσότερο από ποτέ. Οι παραλλαγές που βλέπουμε στο καρέ πλέον, όσο μικρές και αν είναι, δίνουν άπειρες δυνατότητες να υιοθετήσεις ένα καρέ κούρεμα που να ταιριάζει στο στυλ, στο πρόσωπο σου, στον τύπο των μαλλιών σου αλλά και στην ρουτίνα περιποίησης.

Ωστόσο, επειδή οι hair stylists δίνουν περίεργα ονόματα σε όλες αυτές τις μικρές παραλλαγές, ο οδηγός που φτιάξαμε για σένα, θα σου φανεί πολύ χρήσιμος. Με αφέλειες ή χωρίς, με υφή ή χωρίς, bob, lob, φιλαριστά, choppy, ίσια, ασύμμετρα, έχουμε επιλέξει τα πιο μοντέρνα καρέ κουρέματα για να ανανεώσεις το look σου για το καλοκαίρι.

Γιατί να επιλέξεις καρέ κούρεμα

Τα καρέ κουρέματα δίνουν τον περισσότερο όγκο στα μαλλιά, οπότε είναι και η καλύτερη επιλογή για όσες έχουν άτονα ή λίγα μαλλιά. Επιπλέον, έχουν λιγότερο βάρος για το κεφάλι, επομένως προκαλούν και λιγότερη τριχόπτωση. Άλλο ένα πλεονέκτημα, είναι το ότι αφαιρούν το ταλαιπωρημένο μέρος των μαλλιών και άμεσα δείχνουν πιο υγιή και λαμπερά. Τέλος, τα περισσότερα κοντά κουρέματα προσθέτουν στυλ και προσωπικότητα και δείχνουν πάντα σικ.

Δες ακόμη: Κουρέματα Για 50+

#1. 70s bob

Ρετρό χαρακτήρας με ασύμμετρες curtain αφέλειες σε αυτό το κούρεμα που είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

#2. Two-tone bob

Οι διχρωμίες είναι μια από τις μεγαλύτερες χρωματικές τάσεις στα μαλλιά και όταν συνδυάζονται με ένα μοντέρνο καρέ κούρεμα, το αποτέλεσμα είναι ασύγκριτα fresh.

#3. Blunt bob – Ίσιο κοντό καρέ

Το ίσιο κοντό καρέ είναι ένα κούρεμα που βλέπουμε ασταμάτητα τους τελευταίους μήνες. Αν έχεις ίσια μαλλιά, είναι απίστευτα σικ και μπορείς εύκολα να το υιοθετήσεις.

#4. Καρέ με baby αφέλειες

Οι κοντές αφέλειες έχουν επιστρέψει! Αν έχεις μεγάλο μέτωπο θα φέρει ισορροπία στο πρόσωπο, ενώ παράλληλα δίνει απίστευτο στυλ. Αν έχεις μικρό μέτωπο, απόφυγε το γιατί θα πνίξει το πρόσωπο σου.

#5. Φιλαριστό καρέ κούρεμα

Ταιριάζει σχεδόν σε κάθε πρόσωπο, δίνει κίνηση, όγκο και δεν το βλέπουμε να φεύγει από τη μόδα σύντομα.

#6. Parisian Bob – Γαλλικό καρέ

Το Γαλλικό καρέ είναι η επιτομή της κομψότητας. Το χαρακτηρίζουν οι ίσιες αφέλειες και η ντεγκραντέ υφή στο πίσω μέρος.

Τώρα που είδες τα πιο μοντέρνα καρέ κουρέματα, δες το μυστικό για μπούκλες με διάρκεια.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται