Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

3 τέλειοι συνδυασμοί με πλεκτά για να φορέσεις τώρα

3 μοντέρνοι συνδυασμοί με πλεκτά για φθινόπωρο και χειμώνα, που θα φοράς non stop μέχρι να πέσουν οι θερμοκρασίες

Αυτές τις μέρες αναμφίβολα όλες νιώθουμε πόσο τυχερές είμαστε που ζούμε σε αυτή την χώρα, αφού διανύουμε τα μέσα του φθινοπώρου και ο καιρός θυμίζει αρχές άνοιξης. Κάτι που μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε σωστά τα ελαφριά μας πλεκτά, αποφεύγοντας τα βαριά παλτό και καπιτονέ jackets.

Οι μοντέρνοι συνδυασμοί με πουλόβερ φυσικά είναι αμέτρητοι, αλλά ποιοι είναι αυτοί που θα σε κάνουν να δείχνεις fresh & chic; Δες παρακάτω, τα combos που σίγουρα θα φοράς non-stop μέχρι να πέσουν περισσότερο οι θερμοκρασίες.

#1. The classic combo: Πουλόβερ + slip φούστα/φόρεμα

Κλασσικό και κομψό, το combo του πουλόβερ με ένα slip φόρεμα ή slip σατέν φούστα, είναι το combo που πάντα θα αγαπάμε για φθινόπωρο και χειμώνα.

#2. The fresh combo: Πουλόβερ σε έντονο χρώμα + δερμάτινο παντελόνι σε έντονο χρώμα

Δυο κλασσικά κομμάτια σε έντονες αποχρώσεις, μπορούν να δώσουν ένα πολύ πρωτότυπο αποτέλεσμα που σίγουρα θα ξεχωρίζει από τον κλασσικό συνδυασμό του λευκού πουλόβερ με ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι. Φέτος που βρίσκεις μεγάλη ποικιλία σε χρωματιστά δερμάτινα παντελόνια είναι το καλύτερο timing για έναν τόσο εντυπωσιακό συνδυασμό.

#3. The style trick: πουλόβερ στους ώμους

Αν έχεις Instagram, το βλέπεις τόσο συχνά που σίγουρα έχεις ήδη σκεφτεί να το υιοθετήσεις. Το στιλιστικό τρικ του πουλόβερ στους ώμους, παίζει τον ρόλο του τρίτου κομματιού σε ένα σύνολο, συμπληρώνοντας το ώστε να μην φαίνεται “άδειο” όταν οι θερμοκρασίες ακόμη δεν απαιτούν πανωφόρια.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται