Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

4 Fresh Τρόποι Να Φορέσεις Τα Σακάκια Σου Τώρα

Μοντέρνοι συνδυασμοί με σακάκι γυναικείο - The Cover

Μοντέρνοι συνδυασμοί με σακάκι: δες 4 σύγχρονους τρόπους να φορέσεις όλα σου τα blazers τώρα

Το σακάκι είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής της γκαρνταρόμπας μας αφού φοριέται όλο το χρόνο. Ακριβώς όμως επειδή είναι το πιο ευέλικτο κομμάτι που φορούν όλες non stop, κάποιες φορές η αγάπη μας μπορεί να κορεστεί.

Εάν λοιπόν, νιώθεις κι εσύ λίγο κουρασμένη από τους συνηθισμένους συνδυασμούς με μαύρο σακάκι, σήμερα θα σου προτείνουμε 4 σύγχρονους τρόπους να φορέσεις σακάκι – οποιοδήποτε σακάκι έχεις στην ντουλάπα σου – χωρίς να δείχνεις συντηρητική ή έτοιμη να πας στο γραφείο. Φυσικά, δεν θα σου πούμε τα αυτονόητα, όπως πχ. να το φορέσεις με ζώνη, αλλά θα σου προτείνουμε 4 συνδυασμούς που μας αρέσουν ιδιαίτερα, αφού δεν τους βλέπουμε συνεχώς γύρω μας.

#1. Blazer + διάφανη φούστα

Εδώ, αντί για “διάφανη” θα μπορούσε βέβαια να μπει μια full φούστα με όγκο, δίνοντας όγκο στο κάτω μέρος, ώστε να γίνει το look πιο ενδιαφέρον. Μια διάφανη φούστα όμως, είτε με δαντέλα είτε με μουσελίνα, είτε με τούλι, κάνει πιο σέξι ένα κατά γενική ομολογία αυστηρό, συντηρητικό, μαύρο σακάκι.

#2. Σακάκι + μίνι φούστα + sneakers

Ένας συνδυασμός εύκολος, σέξι, σικ και άνετος, που δεν τον βλέπουμε αρκετά συχνά.

#3. Σακάκι + chunky boots

Φέτος, τα δερμάτινα σακάκια θα είναι παντού. Εμείς ήδη έχουμε βρει ένα φανταστικό faux δερμάτινο σακάκι από την ΝΑ-ΚD και σίγουρα θα το φορέσουμε με chunky boots και γιατί όχι, με μια slip φούστα. Σέξι, σικ, μοντέρνο.

#4. Σακάκι + κολάν

Η λιγότερο συντηρητική του εκδοχή, φέτος το θέλει συνδυασμένο με κολάν, cycling shorts ή joggers. Ένας συνδυασμός που έμεινε από την καραντίνα και προφανώς “δουλεύει”.