Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μοντέρνα shaggy κουρέματα για να ανανεώσεις το look σου

Δες τα πιο μοντέρνα shaggy κουρέματα για κάθε μήκος μαλλιών, για να ανανεώσεις το look σου για το καλοκαίρι

Η καλύτερη εποχή για να επιλέξεις ένα shaggy κούρεμα, είναι το καλοκαίρι. Από τα μακριά layers και τα κουρέματα με υφή, μέχρι τo extreme φιλάρισμα στα mullet κουρέματα, αυτό το στυλ δείχνει απίστευτα cool και μοντέρνο. Επιπλέον, τα shaggy κουρέματα είναι ο καλύτερος τρόπος να απωλέσεις την ψαλίδα και ένα μεγάλο μέρος των μαλλιών που είναι ταλαιπωρημένα. Τέλος, το πλεονέκτημα ενός shaggy κουρέματος είναι πως δεν είναι απαραίτητο να χάσεις το μήκος των μαλλιών σου.

Διάβασε παρακάτω για τα shaggy κουρέματα και επίλεξε αυτό που ταιριάζει στο πρόσωπο και το μήκος που επιθυμείς.

#1. Pixie mullet

Σίγουρα γνωρίζεις τα pixie κουρέματα, σίγουρα γνωρίζεις και τα mullet. Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις και το pixie mullet. Έντονα φιλαριστό, με ενδιάμεσο μήκος, αυτό είναι ένα statement κούρεμα, που δεν απαιτεί πολύ περιποίηση.

#2. Shaggy mullet

Το απόλυτο statement look. Αν νιώθεις πως το look σου έχει γίνει λίγο βαρετό και θέλεις μια δραστική edgy αλλαγή, τότε ένα έντονα φιλαριστό mullet κούρεμα, είναι αυτό που μπορείς να επιλέξεις.

#3. Shaggy lob

Το μακρύ καρέ είναι το ιδανικό μήκος για να επιλέξεις shaggy layers. Η υφή και ο όγκος που προσθέτουν, είναι ιδανικά για όσες έχουν λίγα ή άτονα μαλλιά, ενώ το μήκος επιτρέπει να κάνεις αμέτρητα χτενίσματα. Αν έχεις κυματισμούς στα μαλλιά, είναι το ιδανικό κούρεμα για φυσική κίνηση και λιγότερο styling.

waxxkappers

#4. Shaggy bob κούρεμα

Αν νομίζεις πως στο καρέ, είναι δύσκολο να αποκτήσεις layers ξανασκέψου το. Αντιθέτως, στο καρέ τα έντονα φιλαρίσματα ταιριάζουν πολύ, δίνουν κίνηση και δείχνουν πάντα fresh. Ταιριάζει απόλυτα σε όσες έχουν λίγα μαλλιά, ίσια ή κυματιστά.

#5. Shaggy layers με αφέλειες

Ένα μακρύ κούρεμα με έντονα layers πολλές φορές δείχνει βαρύ. Οι αφέλειες ανεβάζουν τον όγκο πιο ψηλά, χαρίζουν έξτρα κίνηση και ολοκληρώνουν το look προσθέτοντας cool vibes. Τα layers μπορούν να είναι άνισα σε διαφορετική μήκη, μπορούν να είναι ακόμη και σε όλα τα μαλλιά. Επίσης, οι αφέλειες μπορούν να είναι razor-cut και ελαφρώς φιλαριστές ή ίσες και χτενισμένες στη μέση. Ένα κούρεμα που ταιριάζει τόσο σε ίσια, όσο και σε σγουρά μαλλιά.

Μετά τα πιο μοντέρνα shaggy κουρέματα, μη ξεχάσεις να δεις Μπαλαγιάζ looks τέλεια για το καλοκαίρι.

Ετικέτες:
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται