Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι πιο συχνές ερωτήσεις ομορφιάς και οι απαντήσεις τους

Οι πιο συχνές ερωτήσεις ομορφιάς και οι απαντήσεις τους

FAQ: Δες ποιες είναι οι πιο συχνές ερωτήσεις ομορφιάς και διάβασε τις απαντήσεις τους

Οι τάσεις αλλάζουν, τα προϊόντα αλλάζουν ακόμη περισσότερο και στην διάθεση μας προστίθενται κάποια που αλλάζουν εντελώς τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε μακιγιάζ αλλά και στην περιποίηση της επιδερμίδας μας.

Επιπλέον, όσο περνούν τα χρόνια, αλλάζουν και τα ίδια μας τα χαρακτηριστικά και ίσως ο τρόπος που εφάρμοζες το μακιγιάζ σου ή ο τρόπος που είχες διαμορφώσει μια ρουτίνα περιποίησης στα 20s, πρέπει να αλλάξει αρκετά στα 30s.

Αυτά φυσικά, είναι πράγματα που τα ανακαλύπτεις εν καιρώ, αποφασίζοντας το κάθε τι στην ώρα του.

Προς το παρόν, σήμερα θα σου απαντήσουμε 6 ερωτήματα που οι απαντήσεις τους βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε ηλικία, σε κάθε τύπο δέρματος και σε κάθε γυναίκα γενικότερα.

Διάβασε μέχρι το τέλος, γιατί ίσως λυθούν και κάποιες δικές σου απορίες και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Facebook για να μαθαίνεις όλα μας τα νέα καθημερινά.

#1. Πώς θα κάνεις το κραγιόν να διαρκεί περισσότερο;

7 βήματα μπορεί να σου φαίνονται πολλά και σίγουρα είναι όταν έχεις περιορισμένο χρόνο. Όταν όμως ετοιμάζεσαι για ένα full face μακιγιάζ και θέλεις να προσέξεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, αυτά τα βήματα θα διασφαλίσουν πως το κραγιόν σου δεν θα φύγει καθόλου από τη θέση του.

#2. Τι λάθη κάνω με τα φρύδια μου και δεν στρώνουν;

Σε πολλές γυναίκες, το να σχηματίσουν τέλεια φρύδια ίσως να φαίνεται βουνό αλλά στην πραγματικότητα απαιτεί λίγα απλά βήματα, που πρέπει να γίνουν συνήθειες. Το σωστό τριμάρισμα, το σωστό βάψιμο στην σωστή απόχρωση και το σωστό σχήμα μπορείς να τα κάνεις μόνη σου χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνεις κάθε φορά σε αισθητικό. Διάβασε ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνεις με τα φρύδια σου και πώς να τα αποφύγεις.

#3. Ποια είναι η σωστή σειρά περιποίησης προσώπου;

Το skincare είναι σίγουρα η κατηγορία που χρειάζεται προσοχή, ώστε να δουλέψουν τα προϊόντα σου όσο το δυνατόν καλύτερα. Όσον αφορά την ενυδάτωση και τις θεραπείες όπως πχ. σέρουμ και έλαια, ο γενικός κανόνας είναι πως πρώτα εφαρμόζονται τα πιο ελαφριά προϊόντα και μετά τα πιο βαριά. Από τα πιο υγρά στα πιο παχύρρευστα.

#4. Ποια είναι η σωστή σειρά μακιγιάζ;

Για κάθε σημείο και για κάθε τεχνική μακιγιάζ του προσώπου, υπάρχει και η σωστή σειρά.

Οι πιο συχνές ερωτήσεις ομορφιάς και οι απαντήσεις τους - The Cover

#5. Πώς θα βρω τον τόνο της επιδερμίδας μου;

Ίσως η πιο συχνή απορία σας και το μεγαλύτερο πρόβλημα στο να διαλέξετε τα σωστά προϊόντα για εσάς. Γιατί αν δεν ξέρετε την βάση σας, μπορεί να διαλέγετε προϊόντα με τόνους που δείχνουν ξένοι επάνω στο δέρμα σας. Κάντε το τεστ που δημιουργήσαμε για εσάς, για να βρείτε πολύ εύκολα τους υποτόνους σας και επομένως τι τόνο έχει η επιδερμίδα σας.

 

#6. Πώς να διαλέξω μεικαπ;

Καταρχάς, τώρα που ξέρεις τους υποτόνους σου είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις και το σωστό μεικαπ για σένα. Κοίτα το σχεδιάγραμμα παρακάτω και για κάθε βήμα, σημείωνε σε ένα χαρτί την απάντηση σου. Στο τέλος, αυτά που έχεις σημειώσει θα αποτελούν τα βασικά στοιχεία του σωστού makeup για την επιδερμίδα σου και θα μπορείς πολύ εύκολα να αναζητήσεις το ιδανικό!

Οι πιο συχνές ερωτήσεις ομορφιάς και οι απαντήσεις τους - The Cover