Τα Πιο Εντυπωσιακά Μανικιούρ Για Το Ρεβεγιόν

Advertisements

Μανικιούρ για το ρεβεγιόν: έχουμε συγκεντρώσει τα πιο εντυπωσιακά σχέδια για τα νύχια σου, για να υποδεχτείς το νέο έτος με χάρη.

Επειδή είμαστε της άποψης πως περισσότερο πρέπει να μας απασχολούν τα καλύτερα που πρόκειται να έρθουν και όχι αυτά που θα αφήσουμε πίσω, καταλαβαίνεις πως το ρεβεγιόν, δεν θα μας βρει απροετοίμαστες. Το 2020 σίγουρα ήταν μια διαφορετική χρονιά και όλοι μας ελπίζουμε πως το 2021 θα είναι το έτος όπου θα επιστρέψουμε αργά αλλά σταθερά σε όσα γνωρίζαμε.

Με αυτόν τον πρόλογο και επειδή είναι Δευτέρα και μάλιστα η τελευταία Δευτέρα του χρόνου, η στήλη μας Mani Monday δεν γίνεται να μην σου προτείνει τα πιο εντυπωσιακά σχέδια για τα νύχια σου, για να είσαι full glamorous από την κορυφή ως τα νύχια στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Χρυσά και ασημί εννοούνται πως είναι το απόλυτο είτε σαν λεπτομέρεια είτε σαν full nail, όπως επίσης και τα στρας. Εκτός από αυτά τα κλασσικά όμως, θα δεις και πολλά διαφορετικά, σικ και πρωτότυπα σχέδια που σίγουρα τραβούν εξίσου το μάτι.

ALSO READ: Χριστουγεννιάτικα Μανικιούρ

Advertisements

Εάν θέλεις λοιπόν να υποδεχτείς το νέο έτος με χάρη…δοκίμασε ένα από τα πολύ εντυπωσιακά μανικιούρ για το ρεβεγιόν, που θα σου προτείνουμε σήμερα. Μη ξεχάσεις να κάνεις follow την σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Advertisements