Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι Τάσεις Στα Νύχια Που Θα Βλέπεις Παντού Το 2021

Trend Forecast Τάσεις στα νύχια 2021 - The Cover

Τάσεις στα νύχια 2021: από όλες τις τάσεις στο μανικιούρ, προβλέπουμε ποιες είναι οι κορυφαίες που θα επικρατήσουν τη νέα χρονιά.

Εάν υπάρχει κάτι για το οποίο φημιζόμαστε στο The Cover, είναι η επιτυχία στις προβλέψεις των τάσεων που θα ακολουθήσουν και θα κάνουν παταγώδη επιτυχία. Από όλες τις τάσεις που βλέπουμε, ξέρουμε να ξεχωρίζουμε αυτές που θα επικρατήσουν.

Έτσι, το πρώτο “Mani Monday” της νέας χρονιάς έρχεται σήμερα και μαζί του φέρνει…τι άλλο; Τις τάσεις στα νύχια του 2021. Η νέα χρονιά λοιπόν, πυροδοτεί νέες τάσεις, με διάθεση πολύ πιο χαρούμενη, πιο ζωηρή, πιο fun και με περισσότερη φαντασία.

Οι τάσεις στα νύχια και στην ομορφιά γενικότερα, όπως και οι τάσεις μόδας, πάντα ακολουθούν το γίγνεσθαι και αφού λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε φαίνεται να μας λείπει πολύ η διασκέδαση, η ελευθερία και η φαντασία, στα νύχια μας υποκαθίσταται από αυτά που θα δεις παρακάτω.

Φυσικά, στα επόμενα “Mani Monday” αφιερώματα που θα ακολουθήσουν, θα δεις πολλές περισσότερες προτάσεις για αυτές τις μοναδικές τάσεις στα νύχια που προβλέπουμε σήμερα. Διάβασε παρακάτω ποιες είναι και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

#1. Side french

Ξέχνα το κλασσικό Γαλλικό μανικιούρ. Τα tips αλλάζουν θέση και έρχονται στο πλάι, για ένα ανανεωμένο look που θα δείχνει πρωτότυπο αλλά θα παραμένει εξίσου σικ.

Είτε με glitter, είτε με metallics, είτε με αντιθετικά χρώματα, το πλαϊνό Γαλλικό μανικιούρ μπορείς πολύ εύκολα να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι και να έχεις ένα πολύ επαγγελματικό αποτέλεσμα.

#2. Mix’n’match

Ότι είναι το mix’n’match στη μόδα, είναι και στο μανικιούρ. Διαφορετικά σχέδια ενωμένα σε ένα μανικιούρ που σίγουρα θα δείχνει πως έχεις φαντασία. Συνδύασε διαφορετικά μοτίβα ή χρώματα, διαφορετικά στυλ και τάσεις που σου αρέσουν, για ένα αποτέλεσμα σίγουρα μοναδικό και προσαρμοσμένο στην δική σου προσωπικότητα.

Η mix’n’match τάση είναι αυτή που πιστεύουμε πως θα κυριαρχήσει περισσότερο από όλες, στις τάσεις στα νύχια 2021. Ο κόσμος νιώθει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να εκφραστεί, να απελευθερωθεί και να διασκεδάσει και αυτό θα αντικατοπτριστεί μέσα από αυτή την τάση που σίγουρα θα απελευθερώσει την φαντασία σου.

#3. Αφηρημένα σχέδια

Η αφηρημένη τέχνη επανέρχεται στο προσκήνιο μέσα από τα νύχια μας. Γραμμές και απροσδιόριστα σχήματα, συνδυασμοί χωρίς συνοχή, χωρίς καμία σύνδεση με τον πραγματικό κόσμο, δημιουργούν την οπτική έκφραση της απόλυτης ελευθερίας. Για εμάς, είναι το απόλυτο μανικιούρ που μπορείς να κάνεις μόνη σου, αφού είναι η τάση που σίγουρα δεν υπόκειται σε κανόνες.