Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Φυσικά Μπαλαγιάζ Που Πρέπει Να Δεις

Φυσικά μπαλαγιάζ που πρέπει να δεις - The Cover

Δες τα πιο εντυπωσιακά φυσικά μπαλαγιάζ που ίσως και να μην μπορείς να καταλάβεις πως έχουν βαφεί με αυτή την αγαπημένη τεχνική.

Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, το μπαλαγιάζ δημιουργήθηκε για να δίνει την όψη φυσικών ξανοιγμάτων στα μαλλιά και όχι για να γίνεσαι από μελαχρινή…ξανθιά εν μία νυκτί. Άλλωστε τα προϊόντα που παραδοσιακά χρησιμοποιούν οι colorists στην original ελεύθερη τεχνική μπαλαγιάζ δεν έχουν την δύναμη να ανοίξουν πολλούς τόνους τα μαλλιά σου.

Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε, πως αν το το hairlook που θέλεις να αποκτήσεις στα μαλλιά σου -πολλά από αυτά θα δεις παρακάτω- είναι πολύ κοντά στο φυσικό σου, τότε ο/η colorist δεν θα χρησιμοποιήσει καμία μορφή ντεκαπάζ. Έτσι, τα μαλλιά σου θα παραμείνουν υγιή και ακέραια.

Με ένα φυσικό μπαλαγιάζ, αν είσαι μελαχρινή μπορείς να αποκτήσεις ανοιχτούς καστανούς τόνους, mushroom καστανούς ή και κάποιες πιο κοκκινωπές αποχρώσεις του καστανού. Αν ανήκεις στις πιο ανοιχτές βάσεις από σκούρο ξανθό και ginger ως ανοιχτό ξανθό, μπορείς φυσικά να έχεις τα πολυπόθητα αποτελέσματα των μαλλιών που έχουν ανοίξει από τον ήλιο. Αν πάλι, είσαι σε μια demi κατάσταση, που τα φυσικά σου μαλλιά είναι σκούρα αλλά έχεις αποκτήσει πολλά γκρίζα, τότε ένα φυσικό μπαλαγιάζ, θα ακολουθήσει μόνο τα γκρίζα, δίνοντας την ευκαιρία στα μαλλιά να αναπτύσσονται χωρίς αντιαισθητικές γραμμές.

ALSO READ: Αποχρώσεις Ξανθού Για Να Βρεις Αυτή Που Σου Ταιριάζει

Για να δείχνει λοιπόν ένα μπαλαγιάζ αρκετά φυσικό, πρέπει να τηρεί τουλάχιστον μία από τις εξής προϋποθέσεις:

  • Να μην μπορείς να ξεχωρίσεις που τελειώνει το φυσικό χρώμα και που ξεκινά το τεχνητό
  • Να έχει εφαρμοστεί στα σημεία που χτυπά περισσότερο το φως του ήλιου
  • Οι νέοι τόνοι να μην απέχουν πολύ από την φυσική βάση

Δες τα looks παρακάτω και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα καθημερινά!

https://www.instagram.com/p/CI5PH6EAfp1/
https://www.instagram.com/p/CA2-SEQHy-5/
https://www.instagram.com/p/CIt7ig5Aq3v/