Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αυτό Το Hair Color Trend Σίγουρα Δεν Το Περίμενες

Φυσικά γκρίζα μαλλιά: Εάν σκέφτεσαι να αφήσεις τα μαλλιά σου στο φυσικό τους γκρίζο χρώμα, δες γυναίκες που το τόλμησαν και πάρε έμπνευση

Το να αφήνεις τα φυσικά σου γκρίζα μαλλιά άβαφα, είναι το νέο κίνημα των γυναικών ανά τον κόσμο, που τολμούν και αποκαλύπτουν τον φυσικό τους εαυτό.

Πολλές γυναίκες από αρκετά νεαρή ηλικία, παρατηρούν τις πρώτες γκρίζες τρίχες, το οποίο ομολογουμένως για να καταπολεμηθεί ή ορθότερα για να αποκρυφτεί, αποτελεί και ένα καθημερινό βάσανο.

Όταν μάλιστα οι γκρίζες τρίχες πληθαίνουν και η βαφή των μαλλιών κρίνεται απαραίτητη κάθε δύο εβδομάδες, τότε γίνεται ακόμη πιο δύσκολο να κρατήσεις αυτόν τον ρυθμό και να μην παραδοθείς στο γκρίζο χρώμα των μαλλιών σου.

Δες ακόμη: Πώς Να Διαλέξεις Το Σωστό Nude Κραγιόν

Τα γονίδια και η κληρονομικότητα, το καθημερινό στρες, μπορούν να προκαλέσουν αυτόν τον αποχρωματισμό χωρίς να υπολογίσουν φυσικά το νεαρό της ηλικίας σου, αφήνοντας σε με ένα ερώτημα. Να τα αφήσεις στο φυσικό τους ή να μπεις στον αέναο φαύλο κύκλο της βαφής;

Για όσες πραγματικά το σκέφτονται, εμείς σήμερα ανατρέξαμε -που αλλού;- στο instagram για να βρούμε τις γυναίκες που θαυμάζουμε για τον παραδειγματισμό τους και για το θάρρος τους να διαφέρουν.

Σημείωσε πως ακόμη και διασημότητες όπως η ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ αποφάσισαν να αφήσουν την φυσική τους ομορφιά να φανεί, ενώ style icons όπως η Sarah Harris αποτελούν πρότυπα ομορφιάς εδώ και αρκετά χρόνια.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται