Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Makeover Series: Μεταμορφώσεις Με Επιστροφή Στο Φυσικό Χρώμα Μαλλιών

Makeover Series: Επιστροφή στο φυσικό χρώμα μαλλιών - The Cover

Makeover Series και back to base: δείτε τις πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις με επιστροφή στο φυσικό χρώμα μαλλιών

Όταν το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου αναδεικνύει περισσότερο τα χαρακτηριστικά σου, τότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να προτιμάς τεχνητά χρώματα που απομακρύνονται πολύ από την φυσική σου βάση. Μπορείς πάντα βέβαια να εξετάσεις και το ενδεχόμενο να χρειάζεσαι αλλαγή με κούρεμα και χρώμα ή αλλαγή μόνο με κούρεμα. Ιδίως αν βάφεις τα μαλλιά σου χρόνια, σε κάποιο τόνο πολύ πιο ανοιχτό από το φυσικό σου, θα έχουν σίγουρα ταλαιπωρηθεί πολύ και έτσι θα επωφεληθείς από την επιστροφή στην φυσική σου βάση ή από ένα καλό κούρεμα.

Φυσικά, επιστροφή στο φυσικό χρώμα μαλλιών δεν σημαίνει πάντα επιστροφή σε φυσική ουδέτερη απόχρωση, αλλά τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο τόνου.

Αν αποφασίσεις να κάνεις την μεγάλη αλλαγή, -είτε από ξανθιά επιστρέψεις στο καστανό, είτε από το καστανό επιστρέψεις στο ξανθό-, μπορείς με ένα ρεφλέ να αλλάζεις την απόχρωση όπως επιθυμείς. Μπορείς να επιλέξεις ένα πιο ψυχρό τόνο αν νιώθεις πως ταιριάζει περισσότερο στην ζεστή σου επιδερμίδα αλλά και το αντίστροφο. Αν έχεις ψυχρή επιδερμίδα, οι ζεστοί τόνοι στα μαλλιά μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις λιγότερο χλωμή.

Εάν επίσης ανήκεις στις τυχερές με ανοιχτόχρωμα μάτια, σίγουρα γνωρίζεις πως το χρώμα τους και το βλέμμα σου, θα τονιστεί περισσότερο υιοθετώντας σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά.

Δες τις πιο θεαματικές μεταμορφώσεις με επιστροφή στο φυσικό χρώμα μαλλιών, που εντοπίσαμε στο Instagram και μη ξεχάσεις να μας κάνεις follow σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.