Η Νέα Τεχνική Μακιγιάζ Που Λέγεται Strobing Είναι Εκτυφλωτική

Όσα χρειάζεται να ξέρετε για το strobing.

Εάν παρακολουθείτε γνωστές beauty bloggers του διαδικτύου, είναι πολύ πιθανόν ήδη να γνωρίζετε για τη νέα τεχνική μακιγιάζ που λέγεται strobing. Εάν πάλι δεν ενημερώνεστε και τόσο πολύ για τις τάσεις στο μακιγιάζ, αλλά έχετε instagram είναι πολύ πιθανόν να έχετε πέσει πάνω στο hashtag #strobing και να μη γνωρίζετε τι σημαίνει. Το strobing λοιπόν είναι κάτι σαν το αντίθετο του contouring. Ενώ το contouring χρησιμοποιεί κυρίως σκουρότερες αποχρώσεις από το δέρμα για να πετύχει τις κατάλληλες σκιάσεις στο πρόσωπο και να του δώσει το τέλειο σχήμα, το strobing χρησιμοποιεί μόνο highlighters για να τονίσει και να φωτίσει σημεία του προσώπου τα οποία αντανακλούν το φυσικό φως. Στην γέφυρα της μύτης, στο κέντρο του πηγουνιού, στο κέντρο του μετώπου, στα κόκκαλα των φρυδιών και στα ζυγωματικά.

Τα υγρά και τα κρεμώδη highlighters είναι τα πιο δημοφιλή αφού δημιουργούν ένα εφέ περισσότερο φυσικό, αν όμως έχεις αρκετά λιπαρή επιδερμίδα, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα highlighter σε μορφή πούδρας.

Αν θες λοιπόν να ανανεώσεις την ρουτίνα του μακιγιάζ σου και να δημιουργήσεις ένα μακιγιάζ άκρως καλοκαιρινό, απέφυγε το βαρύ contouring και χρησιμοποίησε αυτή τη νέα τεχνική μακιγιάζ, που θα σε κάνει να φαίνεσαι σαν πρωταγωνίστρια σε editorial περιοδικού.

Δείτε παρακάτω το make up tutorial του Wayne Goss


SHOP

No Comments Yet

Comments are closed