Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Nude Lip Συνδυασμοί Που Θα Λατρέψεις

Nude χείλη οι πιο εντυπωσιακοί συνδυασμοί - The Cover

Nude χείλη: οι πιο εντυπωσιακοί συνδυασμοί με nude κραγιόν και μολύβια χειλιών για να πετύχεις το καλύτερο μακιγιάζ χειλιών

Το να βρεις ένα συνδυασμό κραγιόν και μολύβι για nude χείλη που θα σου αρέσει και θα σου ταιριάζει όσο ταιριάζει στις beauty bloggers, ίσως είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο δύσκολο από ότι φαίνεται. Κι αυτό γιατί παίζουν ρόλο τόσοι πολλοί παράγοντες που το τελικό αποτέλεσμα διαφέρει πολύ από αυτό που είδες στο εκάστοτε beauty tutorial.

Ο φωτισμός, το αν είναι φυσικός ή τεχνητός, το αν είναι θερμός ή ψυχρός, η επεξεργασία του βίντεο, η συσκευή από την οποία βλέπεις το βίντεο, ο τόνος επιδερμίδας της beauty blogger που ακολουθείς και σίγουρα το ίδιο το προϊόν, όλα επηρεάζουν το πώς δείχνει σε αυτήν και το πώς καταλήγει να φαίνεται σε σένα.

Το πιο δύσκολο για να πετύχεις λοιπόν, είναι σίγουρα ένας nude lip συνδυασμός που θα σου ταιριάζει, καθώς ένα κόκκινο κραγιόν λίγο-πολύ θα δείχνει το ίδιο σε όλες. Το nude όμως είναι ένα χρώμα που αλλάζει πολύ από άτομο σε άτομο.

Για να σε βοηθήσουμε, βρήκαμε κάποια κλασσικά nude lip combos σε ανοιχτούς και μεσαίους τόνους, που αρέσουν και ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα γνωρίζουμε και οι φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω, είναι ότι πιο κοντινό στην πραγματική τους απόχρωση.

Τώρα φυσικά, η καθεμιά από εμάς πρέπει να ξέρει και την απόχρωση και τον τόνο της επιδερμίδας της για να είναι σίγουρη πως αυτό είναι το σωστό κραγιόν για εκείνη, αλλιώς αυτά που θα δεις παρακάτω δεν θα σου χρησιμεύσουν και πολύ.

Διάβασε: Πώς Να Διαλέξεις Το Σωστό Nude Κραγιόν Για Τον Τόνο Σου και μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Το MAC Yash είναι ένα μεσαίο μπεζ-ροζ (αν και η εταιρεία το δηλώνει ως ουδέτερο μπεζ), που μπορεί να αλλάξει πολύ, ανάλογα με το χρώμα των χειλιών της κάθε γυναίκας. Εδώ έχει συνδυαστεί με το μολύβι MAC Whirl ένα universal μολύβι που ταιριάζει σχεδόν με όλα τα nudes.

Εμείς θα σε συμβουλεύαμε πριν το εφαρμόσεις, να απλώσεις μικρή ποσότητα foundation -αν δεν διαθέτεις ουδέτερη βάση για τα χείλη- στα χείλη σου για να εξουδετερώσεις το χρώμα τους. Το Honeylove της MAC, λίγο πιο κάραμελ, είναι ένα ακόμη από τα nudes της MAC που αγαπάμε.

Ένα από τα κορυφαία nude κραγιόν από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, είναι το Huda Beauty Staycation. Αρκετά ανοιχτό, μπεζ ουδέτερο θα λέγαμε εμείς, για εμάς είναι το ονειρεμένο true beige nude κραγιόν, μαζί με το Anniversary από την ίδια σειρά της Huda Beauty και μαζί με το KKW 01 το οποίο δυστυχώς δε μπορείς να βρεις στην Ελλάδα.

Στο βίντεο έχει συνδυαστεί με το Attitude lip liner από Bareminerals. Εάν διαθέτεις το Espresso της NYX είναι αρκετά κοντινό σε απόχρωση και πιο οικονομικό. Μπορείς ακόμη να το συνδυάσεις με το Nude Truffle που είναι ίσως ένα από τα καλύτερα nude lip liners που υπάρχουν.

Το Buttercup της Huda Beauty που βλέπεις στην άνωθεν φωτογραφία, είναι το νέο μας αγαπημένο peachy nude. Έχει μέσα λίγο ροδακινί και έτσι θα λέγαμε πως είναι ένα μπεζ ροδακινί ανοιχτό nude. Σε συνδυασμό με το Stripdown της MAC -άλλο ένα universal lip liner- δίνει ένα τέλειο nude lip που ταιριάζει περισσότερο σε ουδέτερες επιδερμίδες και σε επιδερμίδες με ζεστούς υποτόνους.