3 Σειρές Με Nude Κραγιόν Για Να Βρεις Αυτό Που Σου Ταιριάζει

Ευέλικτα και τολμηρά, τα nude κραγιόν πρέπει να βρίσκονται σε κάθε νεσεσέρ καλλυντικών. Ταιριάζουν και αρέσουν σε όλες, -τουλάχιστον όταν βρίσκουμε την σωστή απόχρωση- είναι όμως και το πιο δύσκολο κραγιόν για να πετύχεις αυτό που σου ταιριάζει και αναδεικνύει τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Επιπλέον, πολλές φορές αποδεικνύεται και αρκετά δύσκολο το να βρεις σειρές με πολλές nude αποχρώσεις για να διαλέξεις. Αν εξαιρέσουμε την διάσημη σειρά Nudes της KKW, που δεν βρίσκουμε στη χώρα μας, δεν υπάρχουν πολλές αποκλειστικά nude σειρές με ποικιλία αποχρώσεων.

Για αυτό και το κάναμε αποστολή μας, να βρούμε τις καλύτερες συλλογές με nude κραγιόν σε πολλές αποχρώσεις. Και φυσικά, όταν λέμε nudes, εννοούμε barely there nudes, κοντά στους τόνους του δέρματος που συναντούμε περισσότερο στην Ελλάδα. Γιατί και η HUDA Beauty έχει σειρά με nudes, αλλά είναι αρκετά περιορισμένη όσον αφορά τα ανοιχτά χρώματα.

ALSO READ: Που Θα Βρεις Ποικιλία Σε Φυσικά Καλλυντικά

Φυσικά, πριν να διαλέξεις το nude κραγιόν των ονείρων σου, πρέπει ήδη να ξέρεις ποιο ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Για να σε βοηθήσουμε έχουμε κάνει αφιέρωμα: Ποιο nude κραγιόν σου ταιριάζει

Διάβασε μέχρι το τέλος και μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

#1. Sephora collection Rouge Nude lipstick

Η limited edition συλλογή Rouge Nude, της Sephora είναι must try. Οικονομικά απίστευτα ενυδατικά nude κραγιόν με σατέν υφή σε 8 αποχρώσεις, που σίγουρα θα θέλεις στο νεσεσέρ σου. Στην τιμή των 12,99€, τα βρίσκεις εδώ.


#2. Natasha Denona I Need A Nude Lipstick

Η σειρά “I Need A Nude Lipstick” από την Natasha Denona, είναι το όνειρο κάθε γυναίκας που αγαπάει τα nudes. Κι αυτό γιατί μας το κάνει εύκολο να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει μέσα από 21 αποχρώσεις, με αριθμούς και γράμματα.

Μπορείς να τα αγοράσεις στην τιμή των £22 εδώ και να τα συνδυάσεις με τα lip pencils της ίδιας σειράς, που βρίσκεις εδώ.

  • Μπεζ (Β) – Nudes με μπεζ τόνο, ταιριάζει σε ουδέτερους, ζεστούς και κόκκινους τόνους δέρματος.
  • Neutral Beige (NB) – Nudes με ουδέτερο μπεζ τόνο, ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος.
  • Neutral Pink (NP) – Nudes με ουδέτερο ροζ τόνο, ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος.
  • Ροζ (P) – Nudes με ροζ τόνο, ταιριάζει σε ζεστούς και κίτρινους τόνους δέρματος.

#3. VIEVE Modern Matte Lipstick

Οι καλύτερες σειρές με nude κραγιόν

Η Jamie Jenevieve, beauty blogger και μακιγιέρ διασημοτήτων, δημιούργησε το δικό της brand, που πολύ γρήγορα, απέκτησε αμέτρητους fans. Μεταξύ των κυκλοφοριών της VIEVE, βρίσκεται η Modern Matte Lipstick σειρά με 5 nude αποχρώσεις, οι οποίες όμως είναι αρκετές για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει. Αγόρασε εδώ, στην τιμή των £19.

Κοινοποιήστε!