Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γεωμετρικό Nail Art: Minimal Chic Σχέδια Που Θα Λατρέψεις

Αυτά τα σχέδια θα σε κάνουν να αγαπήσεις την γεωμετρία. Δες τα πιο σικ και ενδιαφέροντα νύχια με γεωμετρικά σχέδια για να κάνεις ένα απόλυτα δημιουργικό και συγχρόνως μίνιμαλ μανικιούρ

Όταν ακούς γεωμετρικά σχέδια ή μίνιμαλ nail art, πολύ πιθανό να φαντάζεσαι βαρετά σχέδια, χωρίς φαντασία, χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι όμως, πως το ενδιαφέρον δεν βρίσκεται στα ίδια τα σχήματα -τρίγωνα, κύκλους, ορθογώνια, τετράγωνα- αλλά στο τι βρίσκεται μέσα σε αυτά, έξω από αυτά και στις τεχνοτροπίες που χρησιμοποιούνται για να σχηματιστούν.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να δώσουν πιο ενδιαφέρον στυλ και να κάνουν τα σχέδια πιο εντυπωσιακά, είναι οι “συνήθεις ύποπτοι” του μανικιούρ. Glitter σε χρυσό ή ασημί, φύλλα χρυσού, ματ υφές, glossy υφές, mix με γραμμικά σχέδια, chrome και μεταλλιζέ βερνίκια.

Με όλες αυτές τις προσθήκες, τα νύχια σου μπορούν να δείξουν πολύ κομψά και σίγουρα πολύ ισορροπημένα. Εμείς αγαπούμε ιδιαίτερα τα νύχια με γεωμετρικά σχέδια για τον χώρο εργασίας, αφού δεν μπορείς πεις πως είναι εξεζητημένα αλλά ούτε και βαρετά. Είναι…minimal with a twist.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ: Very Peri Νύχια

Δες τα όλα παρακάτω και μη ξεχάσεις να γίνεις μέλος στην κοινότητα μας στο Viber, για να διαβάζεις πρώτη κάθε μας αφιέρωμα.

#1. Χρυσά glitter ορθογώνια

#2. Nude νύχια με ορθογώνια σχήματα και ασημί foil

#3. Παστέλ νύχια με foil ορθογώνια σχήματα

#4. Ματ nude νύχια με επιγραφές και χρυσά γεωμετρικά σχέδια

#5. Negative space ορθογώνια σχήματα

#6. Νύχια με mixed γραμμικά σχέδια και γεωμετρικά σχήματα

#7. Nude νύχια με λευκά ορθογώνια σχήματα

#8. Νύχια με μονόχρωμα τετράγωνα και ορθογώνια σχήματα

#9. Ματ γκρι νύχια με bronze σχέδια

#10. Mix γεωμετρικά σχέδια και γραμμικά σε τριχρωμία λευκό/μαύρο/κόκκινο

Ετικέτες:
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται