Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Νύχια Καθρέφτης aka Chrome Nails: Επιστρέφουν!

Νύχια-καθρέφτης-aka-chrome-nails-mirror-nails

Νύχια καθρέφτης aka Chrome nails aka mirror nails: η τάση που επιστρέφει μέσα από το μανικιούρ που επιλέγουν οι celebrities

Νύχια-καθρέφτης-aka-chrome-nails-mirror-nails
behindthechair_com

Πολλές οι τάσεις στα νύχια για την άνοιξη 2022 και μια καινούρια εμφανίζεται κάθε μήνα. Αυτό το διάστημα μάλιστα, είναι τόσα πολλά αυτά που μας αρέσουν που δεν προλαβαίνουμε να αλλάζουμε μανικιούρ. Από τα νύχια με πέρλες και τα glass nails, μέχρι τα νύχια με λογότυπα και τα εναλλακτικά Γαλλικά μανικιούρ, οι ιδέες είναι αμέτρητες.

Κάποιες ιδέες είναι νέες -όπως πχ. τα bondage νύχια– και κάποιες άλλες, όπως αυτή που θα σας προτείνουμε σήμερα, επιστρέφουν από το παρελθόν για να μας θυμίσουν το ευέλικτο και εντυπωσιακό τους χαρακτήρα. Μιλάμε για τα νύχια καθρέφτη aka chrome νύχια ή mirror nails, τα οποία βλέπουμε όλο και περισσότερες celebrities να υιοθετούν το τελευταίο διάστημα.

Σε full nail εκδοχές ή σε Γαλλικό με ασημί chrome, τα νύχια καθρέφτης είναι πολυτελή και συγχρόνως μίνιμαλ. Είναι βραδινά και συγχρόνως casual, είναι εντυπωσιακά και συγχρόνως…απλά.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ: Μίνιμαλ Νύχια Που Δεν Είναι Βαρετά

Πώς θα πετύχεις τα chrome νύχια

Στο εμπόριο υπάρχουν ειδικά νύχια, αν θέλεις να δημιουργήσεις αυτό το εντυπωσιακό μανικιούρ στο σπίτι. Οι επαγγελματίες nail artists, πιθανότατα θα χρησιμοποιήσουν την ειδική σκόνη. Δείτε στο βίντεο βήμα-βήμα πώς γίνονται τα νύχια καθρέφτης.

Η Kourtney Kardashian είναι μια μόνο από τις celebs που υιοθέτησαν την τάση και εμφανίστηκε με chrome nails στο εξώφυλλο του περιοδικού Bustle.

Εμείς αγαπάμε ιδιαίτερα και την πιο μινιμαλιστική προσέγγιση της κορυφαίας nail artist Betina Goldstein, που μας προτείνει liquid metal tips. Αυτά προσομοιάζουν το πώς λιώνει το μέταλλο στα tips των νυχιών.

Ακόμη και αν δεν είστε φαν αυτής της τάσης, δε μπορείτε να μην παραδεχτείτε πόσο εντυπωσιακά δείχνουν τα νύχια καθρέφτης.