Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Φανταστικές Ιδέες Για Νύχια Με Fashion Prints

Νύχια με fashion prints - The Cover

Νύχια με fashion prints: δες τα πιο σικ μανικιούρ με μοτίβα που εντοπίσαμε για να φορέσεις σε κάθε περίσταση

Η μόδα πολύ συχνά δανείζεται από την ομορφιά και αντίστροφα, καθώς είναι δύο έννοιες αλληλένδετες. Δανείζονται υφές, prints, patterns, χρωματικούς συνδυασμούς αλλά και τεχνοτροπίες. Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με τα πιο αγαπημένα και πολυφορεμένα fashion prints, που γίνονται έμπνευση για αμέτρητους μανικιούρ γεμάτα φαντασία, που δίνουν ενδιαφέρον στυλ και χρώμα, αλλά και μια πιο funky νότα στο στυλ μας γενικότερα.

Και φυσικά, τα fashion prints είναι αμέτρητα. Χειμωνιάτικα καρό, παραδοσιακά tartan και κομψά τουίντ, μίνιμαλ grids, ρομαντικά πουά, σικ πιε-ντε-πουλ, edgy animal prints όπως ζεβρέ, τιγρέ, κροκό και λεοπάρ, σικ και κλασσική ταρταρούγα, αλλά και κομψά φλοράλ σχέδια, γίνονται το επίκεντρο ενός μανικιούρ, ακόμη και όταν φιλοξενούνται εντέχνως σε ένα και μόνο νύχι.

Καθώς σίγουρα δεν χρειάζεται να τα υιοθετείτε σε όλα τα νύχια, για να δώσουν την ιδιαίτερη νότα τους. Ιδίως τα φλοράλ που μπορείτε να υιοθετήσετε για πιο χαρούμενα και ανοιξιάτικα μανικιούρ τώρα που μπαίνουμε στην άνοιξη, είναι τόσα πολλά που δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε.

Εμείς, θέλοντας να σας δώσουμε πολλές ιδέες για τη νέα σεζόν ώστε να υιοθετήσετε αυτή που ταιριάζει στο στυλ σας, συγκεντρώσαμε καταπληκτικές ιδέες για νύχια με fashion prints όλων των κατηγοριών.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ: Ιδέες Για Νύχια Με Πέρλες

Ετικέτες: