Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα Πιο Εντυπωσιακά Μανικιούρ Με Κοσμήματα Για Τις Γιορτές

Νύχια με κοσμήματα - The Cover

Νύχια με κοσμήματα: οι ωραιότερες ιδέες που έχεις δει ποτέ. Glamorous ή μίνιμαλ, σίγουρα θα βρεις κάτι στο στυλ σου

Τα νύχια με κοσμήματα, βρίσκονται σίγουρα στην κορυφή των εντυπωσιακών, glamorous μανικιούρ. Υπάρχουν σίγουρα πολλά εντυπωσιακά βερνίκια, σχέδια και συνδυασμοί που μπορείς να επιλέξεις για ένα ξεχωριστό μανικιούρ, αλλά τα κοσμήματα, μπορούν πραγματικά να το απογειώσουν, προσθέτοντας έναν extra wow παράγοντα.

Φυσικά, όταν ακούς για κοσμήματα νυχιών, το μυαλό σου δεν πρέπει να πηγαίνει αποκλειστικά σε πραγματικά κοσμήματα που τρυπούν το νύχι για να τοποθετηθούν, αλλά και σε συνδυασμούς με βερνίκια και αυτοκόλλητα κοσμήματα, που δίνουν την εντύπωση ενός πραγματικού κοσμήματος.

Στο Instagram, την πηγή της έμπνευσης μας για νύχια, έχουμε βρει αμέτρητα σχέδια, που θα πείσουν και τις πιο σκεπτικές. Κορυφαίες nail artists όπως η Betina Goldstein, η Park Eunkyung και η Viktoria Kuznetsova, χρησιμοποιούν συνεχώς αυτές τις τεχνικές άλλοτε σε μίνιμαλ συνδυασμούς και άλλοτε σε τόσο over the top μανικιούρ, που η λέξη εντυπωσιακά, είναι λίγη για να τα περιγράψει.

Τώρα μάλιστα που πλησιάζουν οι γιορτές και επειδή αρκετά στερηθήκαμε το glam τα περασμένα Χριστούγεννα, φέτος μπορεί και να ξεφύγουμε λίγο στιλιστικά, επιλέγοντας glam ακόμη και στο μανικιούρ μας.

Αν μάλιστα θέλεις να πειραματιστείς μόνη σου, έχουμε βρει ένα σετ κοσμημάτων για τα νύχια από την MAC, σε φανταστική τιμή αυτή την περίοδο.

MAC x Rosalia Nail Adornment 50,00 €  25,00 €

Δες παρακάτω, τις καλύτερες ιδέες για νύχια με κοσμήματα και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook & Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα καθημερινά.