Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Νύχια με ουράνιο τόξο

Νύχια με ουράνιο τόξο: εποχιακά και fun σχέδια με ουράνιο τόξο για ένα πρωτότυπο μανικιούρ που συμβολίζει την αισιοδοξία

Εποχιακό και fun, το ουράνιο τόξο είναι μια διαφορετική προσθήκη για τα νύχια μας, που ελπίζουμε να φέρει το ουράνιο τόξο και στην καθημερινότητα μας. Άλλωστε, η μόδα έχει πλέον απενοχοποιήσει τα fun μανικιούρ και έτσι μπορούμε άνετα να υιοθετήσουμε κάθε σύμβολο που μας αρέσει.

Γιατί όμως επιλέγουμε το ουράνιο τόξο για το μανικιούρ μας σήμερα; Καταρχάς, είναι το σύμβολο της ελπίδας και της αισιοδοξίας και στην δύσκολη εποχή που ζούμε, σίγουρα έχουμε ανάγκη από μια δόση αισιοδοξίας. Επιπλέον, τα χρώματα που περικλείει το ουράνιο τόξο, είναι το έμβλημα της άνοιξης, της λιακάδας μετά την καταιγίδα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υιοθετήσεις ένα ουράνιο τόξο στα νύχια. Στα tips, στα cuffs, σε ένα νύχια, σε όλα τα νύχια, ακόμη και να το συνδυάσεις με άλλα σύμβολα και μοτίβα. Για παράδειγμα, τα ουράνια σώματα ταιριάζουν πολύ. Αστεράκια, συννεφάκια, ήλιος και φυσικά λουλούδια, είναι αυτά που συναντάμε πιο συχνά, στις προτάσεις των nail artists.

Πρέπει να τονίσουμε βέβαια, πως τα πολύχρωμα σχέδια όπως το ουράνιο τόξο, δείχνουν όμορφα σε nude ή λευκή βάση. Γενικότερα σε βάση με ουδέτερο χρώμα. Δες παρακάτω, τις ιδέες που εντοπίσαμε και κλείσε ραντεβού για το επόμενο μανικιούρ.

Δες ακόμη: Παστέλ Μανικιούρ Για Την Άνοιξη

#1. Tips με ουράνιο τόξο και μαργαρίτες

natalieholtnailartist

#2. Tips με ουράνιο τόξο με αστεράκια

basecoatstories

#3. Tips με ουράνιο τόξο και συννεφάκια

natalieholtnailartist

#4. Cuffs με ουράνιο τόξο και συννεφάκια

manifactorie

#5. Mix’n’match με ουράνιο τόξο, αστεράκια και grid καρό

Νύχια με ουράνιο τόξο
bysadiedaisy

#6. Nude βάση με αστεράκια, συννεφάκια και ουράνιο τόξο

Νύχια με ουράνιο τόξο
nailsbyravi_

Ετικέτες:
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται