Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Νύχια Με Πεταλούδες

Νύχια με πεταλούδες - The Cover

Νύχια με πεταλούδες aka butterfly nails: δες τα άκρως εντυπωσιακά σχέδια που εντοπίσαμε για να φέρουν την άνοιξη στα νύχια σου

Σε μια περίοδο που έχουμε ανάγκη για μεγάλες και θετικές αλλαγές, σήμερα αναζητούμε την ιδέα της μεταμόρφωσης και αυτή έρχεται μέσα από τις πεταλούδες. Το θαύμα της φύσης που συμβολίζει την αλλαγή, την αναγέννηση και την ελπίδα, έρχεται ακόμη και στα νύχια μας, να μεταδώσει αυτές τις ιδέες και τους συμβολισμούς.

Εκτός όμως από το συμβολικό και μεταφορικό νόημα της πεταλούδας, αποτελεί και μια σπουδαία έμπνευση ως προσθήκη σε ένα ανοιξιάτικο μανικιούρ. Τα χρώματα της, τα πιτσιλωτά φτερά και η ιδιότητα να μετατρέπει σε αμιγώς ανοιξιάτικο και πολύ ιδιαίτερο…κάθε μανικιούρ, την καθιστά την απόλυτη προσθήκη της περιόδου για τα νύχια μας.

Επιπλέον, σκεφτήκαμε να αποφύγουμε -τουλάχιστον για τώρα- τα τετριμμένα φλοράλ μανικιούρ της άνοιξης, αφού σίγουρα σύντομα θα πλημμυρίσει η οθόνη σου με αμέτρητα φλοράλ σχέδια για νύχια.

Φυσικά, οι πεταλούδες απαιτούν ιδιαίτερη τεχνική αν ζωγραφίζονται στο χέρι, αλλά μπορείς να βρεις και πολλά stickers για να προσθέσεις μόνη σου στα νύχια σου και να τα μεταμορφώσεις με μια κίνηση. Εκτός όμως από τις πεταλούδες που μπορούν να προστεθούν ως stickers, θα δεις παρακάτω και μια πολύ εντυπωσιακή εκδοχή τους στα tips των νυχιών. Τέλος, οι πεταλούδες συνδυάζονται άψογα και με τα φλοράλ μοτίβα, πλην των μονόχρωμων μανικιούρ.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ: Μίνιμαλ Νύχια Που Δεν Είναι Καθόλου Βαρετά

Δες παρακάτω, 9 πολύ εντυπωσιακές ιδέες για νύχια με πεταλούδες, που εντοπίσαμε στους λογαριασμούς των κορυφαίων nail artists.

  • Νύχια-με-πεταλούδες
  • Νύχια-με-πεταλούδες