Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Νύχια στα χρώματα της θάλασσας

Νύχια στα χρώματα της θάλασσας: τιρκουάζ, μπλε και γαλάζιες αποχρώσεις κοσμούν τα νύχια μας και φέρνουν τις διακοπές ένα βήμα πιο κοντά

Από το μαγευτικό τιρκουάζ και το κρυστάλλινο γαλάζιο του Ιονίου, ως το βαθύ μπλε του Αιγαίου, τα χρώματα της θάλασσας, γίνονται πηγή έμπνευσης σε μόδα και ομορφιά. Ιδίως στα νύχια μας, το μπλε, είναι το απόλυτο χρώμα κόσμημα αφού προσθέτει τόση αίγλη, όση κανένα άλλο χρώμα.

Το καλοκαίρι είναι εδώ άλλωστε, με όλη του την δόξα και με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες. Αν λοιπόν το μυαλό σου ήδη τρέχει σε εξωτικές παραλίες και μαγικά νησιά, δεν σε παρεξηγώ. Και εγώ κάπου εκεί είμαι.

Γιατί να επιλέξεις μπλε αποχρώσεις στα νύχια

Αυτή την περίοδο, όλες θέλουμε πιο φωτεινά πιο χαρούμενα μανικιούρ και σίγουρα πιο χρωματιστά. Τα μουντά nudes και muted χρώματα, καθώς και το μαύρο, δίνουν την σειρά τους σε ζωηρές αποχρώσεις. Ο ουρανός και η θάλασσα μας εμπνέουν όσο τίποτα και γενικότερα ο συμβολισμός που έχει το μπλε χρώμα, είναι μια υπέροχη επιλογή και για το μανικιούρ μας. Εκτός από το μπλε βέβαια, υπάρχει και το γαλάζιο που είναι το χρώμα της ελπίδας, της ηρεμίας και της χαράς. Υπάρχει κάποια που να μην αγαπά αυτό το χρώμα; Τέλος, το τιρκουάζ, που είναι το απόλυτο θαλασσινό χρώμα, κάνει την πιο εντυπωσιακή αντίθεση με την μαυρισμένη επιδερμίδα το καλοκαίρι και είναι ένας παραπάνω λόγος για να το επιλέξεις.

Με ποια χρώματα ταιριάζει το μπλε και με ποια κάνει αντίθεση

Τα αντίθετα χρώματα στην παλέτα, δένουν απίστευτα στα νύχια μας και όχι μόνο. Επομένως, αν θέλεις εντυπωσιακές χρωματικές αντιθέσεις, επίλεξε αποχρώσεις του κόκκινου, πορτοκαλί, βυσσινί κτλ. Επιπλέον, το μπλε δένει και με το κίτρινο και φυσικά, με το λευκό. Εκτός από το κίτρινο, ένας πολύ εντυπωσιακός συνδυασμός είναι και με το χρυσό. Ιδίως οι σκούρες μπλε αποχρώσεις, όταν τις συνδυάζεις με χρυσό, δημιουργούν βραδινά, σικ, πολυτελή μανικιούρ.

  • Νύχια στα χρώματα της θάλασσας
  • Νύχια στα χρώματα της θάλασσας
  • Νύχια στα χρώματα της θάλασσας
  • Νύχια στα χρώματα της θάλασσας
  • Νύχια στα χρώματα της θάλασσας

Ετικέτες:
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται