Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Concrete Nails: Η Πιο Hot Τάση Της Σεζόν Που Πρέπει Να Δοκιμάσεις

Concrete νύχια

Calling it! Τα νύχια τσιμέντο aka concrete nails/cement nails/stone nail art, είναι η πιο hot τάση στα νύχια που εμπνέεται από υλικά διακόσμησης

Εδώ που τα μαθαίνεις όλα πρώτη…θυμήσου, εδώ διάβασες και αυτό, τα νύχια τσιμέντο σύντομα θα τα βλέπεις παντού.

Όπως είπαμε και στην παρουσίαση των τάσεων στο αφιέρωμα νύχια Χειμώνας 2022, οι υφές και τα σχέδια που προέρχονται από τον τομέα της διακόσμησης αλλά και της ένδυσης, είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μανικιούρ.

Άλλωστε, διακόσμηση, μόδα και ομορφιά, είναι συγκοινωνούντα δοχεία και κάθε τομέας δανείζεται τάσεις από τον άλλο συνεχώς. Έτσι, εκτός από το marble effect (νύχια μάρμαρο) που βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια στα νύχια -και λίγο το έχουμε βαρεθεί η αλήθεια είναι-, φέτος βλέπουμε και άλλες τάσεις από την διακόσμηση να περνούν στα νύχια μας.

Μια από αυτές, που ήδη σας προτείναμε εδώ και αρκετούς μήνες, είναι τα terrazzo νύχια (νύχια μωσαϊκό). Σήμερα θα σας προτείνουμε μια άλλη τάση στα νύχια, εμπνευσμένη και πάλι από την διακόσμηση, τα νύχια με υφή και σχέδια τσιμέντου, aka concrete nails/cement nails. Είναι η πιο hot ανερχόμενη τάση για το 2022.

Όπως σίγουρα φαντάζεσαι, η υφή τους είναι ως επί το πλείστον ματ, ενώ οι περισσότερες αποχρώσεις μουντές και muted, δηλαδή γκρι, μπεζ, greige και κάποια μουντά πράσινα, μοβ, πετρόλ. Διάσπαρτες στην επιφάνεια του νυχιού θα βρεις ανομοιόμορφες μικροσκοπικές πινελιές σε διαφορετικό χρώμα, συνήθως πιο σκούρο από τη βάση. Επειδή όμως μιλάμε για νύχια, θα διαπιστώσεις πως δεν λείπουν και οι εντυπωσιακές προσθήκες άλλων αποχρώσεων και υφών όπως για παράδειγμα το χρυσόχαρτο. Έτσι, βλέπουμε κάποια καταπληκτικά mix’n’match μανικιούρ.

Εμείς φυσικά, έχουμε ήδη συγκεντρώσει τα τελευταία πιο hot σχέδια των κορυφαίων nail artist του κόσμου και σας τα παρουσιάζουμε.

  • Νύχια τσιμέντο aka concrete nails: η πιο hot τάση - The Cover
  • Νύχια τσιμέντο aka concrete nails: η πιο hot τάση - The Cover
  • Νύχια τσιμέντο aka concrete nails: η πιο hot τάση - The Cover
  • Νύχια τσιμέντο aka concrete nails: η πιο hot τάση - The Cover
  • Concrete νύχια
  • Concrete νύχια
  • Concrete νύχια
  • Concrete νύχια
  • Concrete νύχια

Μια μικρή παρένθεση

Οφείλουμε να σου πούμε πως βλέπουμε ακόμη μια τάση μέσα από την διακόσμηση, σιγά-σιγά να κάνει την εμφάνιση της και στο μανικιούρ και αυτή είναι τα νύχια με σχέδια βιτρό. Ναι, καλά διάβασες, νύχια βιτρό και μάλιστα είναι άκρως εντυπωσιακά. Περισσότερα όμως για αυτό το trend…σε λίγες μέρες, αφού εντοπίσουμε αρκετές διαφορετικές προτάσεις για να σου παρουσιάσουμε στο επόμενο αφιέρωμα.

Σε αυτό το σημείο, θέλουμε επίσης να διευκρινήσουμε πως μερικά αφιερώματα -από αυτά που σας ανακοινώνουμε και από αυτά που μας ζητάτε- καθυστερούν, γιατί ψάχνουμε πάντα πρωτογενές περιεχόμενο και ποτέ δεν σας προτείνουμε ότι υπάρχει ήδη στο Google ή στο Pinterest, αφού αυτά κάλλιστα μπορείτε να τα βρείτε και μόνες σας με ένα search ή τα έχετε ήδη δει κάπου αλλού.

Αναζητούμε και ανακαλύπτουμε προτάσεις και τάσεις από τους καλύτερους δημιουργούς και δεν αναπαράγουμε ποτέ περιεχόμενο από άλλες σελίδες, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα Ελληνικά site, που δυστυχώς σωρηδόν αντιγράφουν κάθε μας πρόταση. Έτσι, απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να κάνουμε την έρευνα μας και να επιλέξουμε τις καλύτερες προτάσεις για εσάς.

Η υπόσχεση μας από το 2015 ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι αυτή. Πρωτογενές περιεχόμενο.

Ετικέτες: