Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Winter Florals: Χειμωνιάτικα Φλοράλ Σχέδια Στα Νύχια Που Πρέπει Να Δεις

Νύχια με χειμωνιάτικα φλοράλ - The Cover

20 ρομαντικές και άκρως εντυπωσιακές ιδέες για νύχια με χειμωνιάτικα φλοράλ σχέδια, που θα θέλεις να φοράς στα νύχια σου non-stop

“Florals? For Spring? Groundbreaking!” Ακόμη και η ίδια η Miranda Priestley που καθρεφτίζει την προσωπικότητα της Anna Wintour στην διάσημη ταινία “The Devil Wears Prada”, δεν περίμενε πως αυτή η ατάκα δεν θα άφηνε μόνο εποχή στον κινηματογράφο αλλά έκτοτε θα άφηνε και το αποτύπωμα της, σε αμέτρητα ανοιξιάτικα -περί φλοράλ- editorials, παγκοσμίως. Διότι, είναι πράγματι αληθές πως τα φλοράλ, είναι ότι πιο συνηθισμένο και πολλές φορές βαρετό για την άνοιξη. Τόσο που στο The Cover…σπάνια σας τα προτείνουμε.

Σήμερα όμως, δεν διανύουμε μια ανοιξιάτικη μέρα. Σήμερα, βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, με τις θερμοκρασίες να είναι αρκετά χαμηλές και να μην αφήνουν κανένα περιθώριο να νομίζεις πως ήρθε και η άνοιξη, αν τύχει και δεις μπροστά σου φλοράλ. Για αυτό, είναι και η πιο κατάλληλη ημέρα, για να σας προτείνουμε ιδέες για νύχια με χειμωνιάτικα φλοράλ σχέδια.

Τα χειμωνιάτικα φλοράλ σχέδια άλλωστε, είναι πιο σκούρα, πιο ρομαντικά, πιο μυστήρια και όταν θα τα υιοθετήσεις στην καρδιά του χειμώνα, θα ανακαλύψεις μια άλλη πλευρά τους. Ίσως όχι τόσο φωτεινή και ζωηρή, αλλά σίγουρα ζεστή και διαφορετικά εντυπωσιακή.

H έμπνευση πίσω και από το σημερινό nail art αφιέρωμα, είναι πρωτότυπη -αφού ψάχνουμε εδώ και καιρό τα καλύτερα φλοράλ nail art- και θα σου δώσει τόσες ιδέες που δεν θα χρειαστεί να ψάξεις αλλού. Ρετρό φλοράλ σχέδια, σκούρα άνθη, συνδυασμοί mix’n’match με χρώματα και παραπλήσια μοτίβα, φλοράλ nail art με ζακάρ υφή, graphic άνθη, ανάγλυφα άνθη, ακόμη και μικροσκοπικά λουλουδάκια που ίσα-ίσα τα ξεχωρίζεις για τη ξεχωριστή νότα που προσφέρουν.

Δες παρακάτω, τα πιο ξεχωριστά σχέδια με χειμωνιάτικα φλοράλ στα νύχια και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook & Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

  • Νύχια με χειμωνιάτικα φλοράλ - The Cover
  • Νύχια με χειμωνιάτικα φλοράλ - The Cover
  • Νύχια με χειμωνιάτικα φλοράλ - The Cover
  • Νύχια με χειμωνιάτικα φλοράλ - The Cover
  • Νύχια με χειμωνιάτικα φλοράλ - The Cover

Τo περιεχόμενο αυτό προστατεύεται από τους Νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας (Ν.2121/93) και ανήκει στην πνευματική ιδιοκτησία της Δικαιούχου και του The Cover. Απαγορεύεται ρητά, η αντιγραφή, η πώληση, η αναδημοσίευση, η διανομή, η μετάφραση και η διαμόρφωση- τροποποίηση των σελίδων, των κειμένων και όλων των περιεχομένων του ιστοτόπου, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών, των λογοτύπων, των φωτογραφιών που έχουν παραχθεί από αυτό, χωρίς τη γραπτή συναίνεση του δικαιούχου. 

Ετικέτες: