Οι Καλύτερες BB Cream Της Αγοράς

Γνωρίζοντας πως πολλές γυναίκες υποφέρουν από προβλήματα ξηροδερμίας, τραβήγματος, ευαισθησίας, κάναμε μια εκτενή έρευνα σε reviews και εντοπίσαμε 6 BB Creams, για τις οποίες θα σας αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά, όπως σε ποιόν τύπο δέρματος ταιριάζουν και σε ποια απόχρωση θα έπρεπε να τις προτιμήσετε.

VICHY IDEALIA BB Cream

Vichy Idealia BB Cream (20,04€)

Την συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες.


YSL Top Secrets All-in-One BB Crème

YSL Top Secrets All In One BB Cream (38.27€)

Κατάλληλη για μεικτά και λιπαρά δέρματα, ή BB Cream του Yves Saint Laurent, καλύπτει τις ατέλειες και φωτίζει την επιδερμίδα. Εάν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, προτίμησε την Light απόχρωση.


DECLEOR Paris BB Cream 24h Moisture

DECLÉOR BB Cream 24h Moisture Activator SPF15 (27.65€)

Μια BB Cream ελαφριά και με μεγάλη διάρκεια, κατάλληλη για λιπαρά δέρματα.


Diorskin Nude BB cremeDIOR Diorskin Nude BB Creme (36.89€)

Η BB Cream του Dior, συνιστάται σε κανονικές και μεικτές επιδερμίδες μιας και είναι αρκετά κρεμώδης σε σχέση με άλλες BB. Εάν χρειάζεστε ελαφριά κάλυψη, τότε προτιμήστε την. Σημειώστε πως η Light 001 απόχρωση είναι για για επιδερμίδες με ροζ τόνους και συνιστάται σε φυσικές κοκκινομάλλες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.


La Roche-Posay Hydreane BB Cream

La Roche-Posay Hydreane BB Cream (13,12€)

Ελαφριά κάλυψη, αρκετά ενυδατική και κατάλληλη για κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες. Δεν την συστήνουμε για επιδερμίδες με έντονες δυσχρωμίες.


Guerlain Lingerie De Peau BB Beauty BoosterGuerlain Lingerie de Peau BB Cream SPF 30 (£34.99)

Με απλικατέρ που βοηθάει στην χρήση, αρκετά κρεμώδης, με καλή κάλυψη και σεμι-ματ αποτέλεσμα. Δεν συνιστάται σε πολύ ξηρές ή πολύ λιπαρές επιδερμίδες.

No Comments Yet

Comments are closed