Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι Καλύτερες Μάσκαρα Για Όγκο

Οι καλύτερες μάσκαρα για όγκο - The Cover

Αν είσαι fan των volumizing mascara, μάθε τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες και ποιες είναι οι καλύτερες μάσκαρα για όγκο για να αγοράσεις.

Πόσο πολύ μπορεί να διαφέρει μια μάσκαρα από μια άλλη, αλήθεια; Πολύ.

Όπως έχουμε πει σε προηγούμενο αφιέρωμα για το Πώς να διαλέξεις μάσκαρα & οι καλύτερες μάσκαρα, υπάρχουν πολλές διαφορετικές φόρμουλες και πολλά διαφορετικά είδη μάσκαρα που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες.

Μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες μάσκαρα, είναι οι μάσκαρα για όγκο και τις προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες που δεν έχουν πολλές βλεφαρίδες ή απλά δεν μπαίνουν στον κόπο να προσθέτουν faux βλεφαρίδες στο καθημερινό μακιγιάζ.

Αν κι εσύ είσαι fan των volumizing mascara, διάβασε παρακάτω και δες τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες, συν, ποιες είναι οι καλύτερες μάσκαρα για όγκο, για να αγοράσεις τώρα.

Τι διαφορά έχουν οι μάσκαρα για όγκο με τις υπόλοιπες μάσκαρα

Οι μάσκαρα για όγκο, περιέχουν στην φόρμουλα τους περισσότερο wax από τις κοινές μάσκαρα, το οποίο συνήθως είναι μελισσοκέρι ή μπορεί να περιέχουν και δύο διαφορετικούς τύπους wax, ώστε να σχηματίσουν ακόμη πιο έντονο “φιλμ”, γύρω από τις βλεφαρίδες.

Έτσι, γίνονται πολύ έντονες καθώς παχαίνουν περισσότερο και τις περισσότερες φορές “ενώνονται” και δημιουργούν μια συσσωρευμένη όψη με κόμπους, η οποία σε κάποιες γυναίκες αρέσει και σε κάποιες όχι.

Γιατί να επιλέξεις μάσκαρα με όγκο

Τις συνιστούμε σε όσες έχουν αραίωση βλεφαρίδων είτε πρόκειται για γενετικό/οργανικό/ηλικιακό είτε για επίκτητο πρόβλημα από χρήση φαρμάκων. Επίσης, είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσες αγαπούν αυτό το πραγματικά έντονο look.

Θα σου συστήσουμε όταν έρθει η ώρα της αφαίρεσης του μακιγιάζ να χρησιμοποιήσεις αρχικά ένα προϊόν ντεμακιγιάζ με βάση ελαίου, καθώς αυτές οι μάσκαρα είναι λίγο πιο δύσκολες στην αφαίρεση και μπορεί να φθείρουν τις βλεφαρίδες σου.

Οι καλύτερες μάσκαρα για όγκο

Από τις καλύτερες σε αυτό το είδος, είναι η Too Faced Better Than Sex Mascara (27.12€), η Benefit BadGal Blowout Volumizing Mascara (26.56 €) και η YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Radical (33,96€) που περιέχει και αργανέλαιο για παράλληλη ενυδάτωση και θρέψη.

Τέλος, δε μπορούμε να μην αναφέρουμε και την πολύ ιδιαίτερη μάσκαρα Dior Pump’n’volume (31,12 €), με βελτιωμένη σύνθεση. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως για να την κάνεις να δουλέψει, πρέπει πρώτα να πιέσεις ελαφρά τον σωλήνα, ώστε να μαλακώσει η σύνθεση της και να εφαρμοστεί ευκολότερα.