Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Olaplex: Όσα Πρέπει Να Ξέρεις

Olaplex όσα θέλεις να ξέρεις

Olaplex: τι είναι η διάσημη θεραπεία, πως εφαρμόζεται, που θα φανεί ωφέλιμο και που θα βρεις όλη την σειρά για αγορά στις καλύτερες τιμές.

Το υπερόπλο στην προστασία των μαλλιών σου έχει όνομα και λέγεται Olaplex.

Η θεραπεία επανόρθωσης μαλλιών που ονομάζεται Olaplex είναι η πρωτοπόρος στις Hair Bonding θεραπείες για επανόρθωση και ολική αναδόμηση μαλλιών. Σήμερα θα σου πούμε τι είναι, σε ποιες θα φανεί ωφέλιμη, πώς και πότε να την χρησιμοποιήσεις αλλά και εναλλακτικές plex θεραπείες που πρέπει να ξέρεις.

Η αγαπημένη θεραπεία των απανταχού blondes αλλά και των hair colorists που αρχικά δημιούργησε η Olaplex, έχει καταφέρει να αποκτήσει φανς όπως η beauty guru Kim K., ενώ αμέτρητα beauty brands έχουν κυκλοφορήσει τις δικές τους σειρές πλέον με προϊόντα παρόμοιας τεχνολογίας. Η Kim Kardashian μάλιστα, έχει δηλώσει πως όταν κοιμάται με αυτό το προϊόν στα μαλλιά της, το επόμενο πρωί βλέπει τεράστια διαφορά. Και αν παρακολουθείς έστω και λίγο τις απίστευτα συχνές αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της, φαντάζεσαι σε τι ταλαιπωρία υπόκεινται.

Το hair bonding όμως δεν βοηθάει αποκλειστικά και μόνο γυναίκες με ταλαιπωρημένα η ξανοιγμένα μαλλιά αλλά και όσες χρειάζονται ενδυνάμωση, βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και καταπολέμηση φριζαρίσματος.

Διάβασε τα πάντα παρακάτω και μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ OLAPLEX ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ HAIR BONDING

Το hair bonding και αρχικά το Olaplex, αφορά μια θεραπεία 3 βημάτων. Το πρώτο και το δεύτερο βήμα εφαρμόζονται στο κομμωτήριο, ενώ το 3ο το εφαρμόζεις μόνη στο σπίτι σου, με ένα εξειδικευμένο προϊόν της σειράς Olaplex.

Olaplex όσα θέλεις να ξέρεις

Η τεχνολογία και τα συστατικά του Olaplex, του επιτρέπουν να πολλαπλασιάζει τους δεσμούς της τρίχας  οι οποίοι σπάνε από τις χημικές διεργασίες με αποτέλεσμα την καταστροφική φθορά της. Δεν περιέχει σιλικόνη , θειίκα άλατα, φθαλικές ενώσεις ,DEA, αλδεϋδες και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Κάτι που είναι σημαντικό να γνωρίζεις, ιδίως αν αποφεύγεις τα βαριά χημικά συστατικά.

Με λίγα λόγια, αυτές οι θεραπείες είναι θεραπείες αποκατάστασης των αδύναμων δεσμών της τρίχας.

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

#1. Το 1ο βήμα γίνεται αποκλειστικά στο κομμωτήριο. Μικρή ποσότητα του προϊόντος, αναμειγνύεται με την ποσότητα βαφής/ντεκαπάζ για να προστατέψει τα μαλλιά σου, κατά την διάρκεια της βαφής/ντεκαπάζ. Έτσι, αυξάνεται η αντοχή της τρίχας και ελαχιστοποιείται η πιθανή φθορά από την βαφή/ντεκαπάζ. Μπορεί ακόμη να εφαρμοστεί και σαν μεμονωμένη θεραπεία, αν τα μαλλιά σου χρειάζονται ολική αναδόμηση.

#2. Το 2ο βήμα ακολουθεί το 1ο και γίνεται επίσης στο κομμωτήριο. Αφορά το κλείσιμο των δεσμών της τρίχας που σπαν από την εφαρμογή βαφής/ντεκαπάζ, εφαρμόζεται στα μαλλιά μετά την απομάκρυνση της βαφής με νερό και πρέπει να παραμείνει στο κεφάλι σου για 20 λεπτά, σαν θεραπεία.

#3. Το 3ο βήμα, αφορά το προϊόν που θα πάρεις στο σπίτι για να συνεχίσεις την θεραπεία και μπορείς να το αφήσεις στα μαλλιά σου ακόμη και όλη τη νύκτα για βαθιά θεραπεία και ενυδάτωση.

Μετά την τεράστια επιτυχία αυτής της θεραπείας, έχουν προστεθεί στην σειρά Olaplex και άλλα βήματα με ειδικά προϊόντα για το λούσιμο και την περιποίηση των μαλλιών όπως σαμπουάν, conditioner αλλά και λαδάκι για τα μαλλιά.

Olaplex όσα θέλεις να ξέρεις

Επίσης, βλέπουμε από σχεδόν όλα τα brands επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου περισσότερες Plex θεραπείες, σε διάφορες τιμές. Έτσι, μπορείτε να κάνετε πλήρη θεραπεία στο σπίτι.

Στις Plex σειρές προϊόντων 3 βημάτων που έχουν κυκλοφορήσει από άλλα brands μπορούν να εφαρμοστούν και τα 3 βήματα στο σπίτι.

Περισσότερα σχετικά προϊόντα για αγορά

Redken PH Bonder εβδομαδιαία θεραπεία αποκατάστασης 20.00 €


Matrix Bonding θεραπεία τριών βημάτων 33.45€


Olaplex Hair Repair Trial Kit 24.95€