Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εντυπωσιακά ombre με χρώματα που δεν έχεις συνηθίσει

Ombre χρώματα μαλλιών

Δες τα πιο εντυπωσιακά ombre χρώματα μαλλιών σε φανταστικές αποχρώσεις που σίγουρα δεν συνηθίζεις να βλέπεις παντού.

Όλα αυτά τα καταπληκτικά μπαλαγιάζ, foilyage και οι περιζήτητες τεχνοτροπίες του σήμερα, έχουν πηγάσει από την τεράστια τάση που συνεχώς επανέρχεται στο προσκήνιο. Το ombre.

Το ombre, ως αρχική τάση που γέννησε όλες τις υπόλοιπες τάσεις στα χρώματα μαλλιών, δεν είναι μόνο για ένα sunkissed ξανθό look. Είναι μια τεχνική, που μπορεί να δώσει απίστευτα αποτελέσματα μέσα από την εφαρμογή και των πιο ασυνήθιστων χρωμάτων. Στο ombre άλλωστε, μπορείς να παίξεις και με τα μήκη και με το εκάστοτε κούρεμα και να αποκτήσεις ένα look τόσο μοναδικό, που θα είναι και το σήμα κατατεθέν σου.

Εμείς σήμερα δεν θα σου προτείνουμε τα συνηθισμένα ξανοιγμένα ξανθά, αλλά μια σειρά από fashion χρώματα που είναι τέλεια για να ανανεωθείς για τη νέα σεζόν, δοκιμάζοντας κάτι τολμηρό και διαφορετικό.

Το καλό επίσης με το ombre, είναι πως μπορείς να το δοκιμάσεις αρχικά σε πολύ χαμηλά μήκη -που ίσως είναι ήδη ταλαιπωρημένα τα μαλλιά σου- και αν δεν σου αρέσει, να κάνεις ένα κούρεμα που θα κρατήσει μόνο το φυσικό σου χρώμα.

Δες τα όλα παρακάτω και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

#1. Μαύρο σε ροδακινί ombre

#2. Καστανό σε ροζ σε πορτοκαλί ombre

#3. Σκούρο ξανθό σε ροζ ombre

#4. Πλατινέ σε πολύ ανοιχτό λιλά

#5. Μαύρο σε γκρι-μοβ ombre

#6. Ασημί σε ροδακινί ombre

#7. Ξανθό σε πορτοκαλί ombre