Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Καταπληκτικές ιδέες για ανοιχτές ντουλάπες

10 καταπληκτικές ιδέες για ανοιχτές ντουλάπες

Συγκεντρώσαμε ιδέες για ανοιχτές ντουλάπες που χωράνε τα πάντα

Η καθαριότητα είναι το ήμισυ του παντός λένε και εμείς θα προσθέσουμε πως το άλλο μισό…είναι η οργάνωση.

Αν δεν οργανώνεις τη ντουλάπα σου, δεν μπορείς να εντοπίσεις τα ρούχα ή τα αξεσουάρ σου. Επομένως, χάνεις χρόνο και είναι πιο δύσκολο να δημιουργείς καθημερινά outfit. Επιπλέον, ένας οργανωμένος χώρος και ένα οργανωμένο σπίτι γενικότερα, προσφέρουν απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση.

Γιατί να επιλέξεις ανοιχτή ντουλάπα

Οι ανοιχτές ντουλάπες, είναι μια πολύ καλή λύση για να βλέπεις τα ρούχα σου. Συνεπώς θα τα βρίσκεις εύκολα. Επιπλέον, είναι και μια οικονομική λύση αν έχεις περιορισμένο budget. Μια ανοιχτή ντουλάπα μπορεί να πιάνει χώρο από 2 τετραγωνικά ως και ολόκληρο δωμάτιο. Το σίγουρο είναι πως μπορείς να την διαμορφώσεις όπως θέλεις, βασίζοντας την δομή της στην γκαρνταρόμπα σου.

Έχεις πολλά ή λίγα ρούχα; Έχεις περισσότερα παπούτσια ή περισσότερες τσάντες; Τα αξεσουάρ σου μήπως χωρούν εύκολα σε ένα συρτάρι; Τα καλλυντικά σου; Δώσε σκέψη σε αυτά πριν αποφασίσεις να φτιάξεις ανοιχτή ντουλάπα. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να σου παρέχουμε την απαραίτητη έμπνευση για το στυλ, τα χρώματα, την διαρρύθμιση και την διακόσμηση.

Φυσικά, έχε υπόψιν πως ανοιχτές ντουλάπες δεν έχει μόνο το ΙΚΕΑ και πως εύκολα μπορείς να φτιάξεις μόνη σου τη δική σου -ή και με λίγη βοήθεια- με αρκετά λιγότερα χρήματα.

Δες ακόμη: Πώς Να Οργανώσεις Την Ντουλάπα Σου

Δες παρακάτω, μερικές ιδέες για ανοιχτές ντουλάπες που δείχνουν πολύ όμορφες και προσεγμένες.

Ιδέες για ντουλάπες ανοιχτές