10 Καταπληκτικές Ιδέες Για Ανοιχτές Ντουλάπες

Η καθαριότητα είναι το ήμισυ του παντός λένε και εμείς θα προσθέσουμε πως το άλλο μισό…είναι η οργάνωση.

Χωρίς μια οργανωμένη ντουλάπα, δεν μπορείς να εντοπίσεις τα ρούχα ή τα αξεσουάρ σου, άρα χάνεις χρόνο να τα ψάχνεις και δυσκολεύεσαι ίσως και στο να δημιουργήσεις ένα outfit. Επιπλέον, ένας οργανωμένος χώρος και ένα οργανωμένο σπίτι γενικότερα, προσφέρουν απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση.

Οι ανοιχτές ντουλάπες, είναι μια πολύ καλή λύση για όσους θέλουν να βλέπουν τα ρούχα τους ώστε να τα βρίσκουν εύκολα, αλλά είναι σίγουρα και η πιο οικονομική λύση αν το budget σου είναι περιορισμένο. Μια ανοιχτή ντουλάπα μπορεί να πιάνει χώρο από 2 τετραγωνικά ως και ολόκληρο δωμάτιο. Το σίγουρο είναι πως μπορείς να την διαμορφώσεις όπως θέλεις, βασίζοντας την δομή της στην γκαρνταρόμπα σου.

Έχεις πολλά ή λίγα ρούχα; Έχεις περισσότερα παπούτσια ή περισσότερες τσάντες; Τα αξεσουάρ σου μήπως χωρούν εύκολα σε ένα συρτάρι; Τα καλλυντικά σου; Όλα αυτά πρέπει να τα αναλογιστείς πριν αποφασίσεις να φτιάξεις την δική σου ανοιχτή ντουλάπα. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να σου παρέχουμε την απαραίτητη έμπνευση για το στυλ, τα χρώματα, την διαρρύθμιση και την διακόσμηση.

Φυσικά, έχε υπόψιν πως ανοιχτές ντουλάπες δεν έχει μόνο το ΙΚΕΑ και πως εύκολα μπορείς να φτιάξεις μόνη σου τη δική σου -ή και με λίγη βοήθεια- με αρκετά λιγότερα χρήματα.

ALSO READ: Πώς Να Οργανώσεις Την Ντουλάπα Σου

Δες παρακάτω, μερικές ιδέες για ανοιχτές ντουλάπες που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

https://www.instagram.com/p/CKQn0XihSmJ/

Κοινοποιήστε!