Ιδέες Για Οργάνωση Και Αποθήκευση Καλλυντικών

Δες τις προτάσεις μας για την διακόσμηση του μπουντουάρ σου αλλά και μερικά έξυπνα και εύκολα DIY για την οργάνωση καλλυντικών.

Η οργάνωση των καλλυντικών μας είναι κλειδί όχι μόνο για εξοικονόμηση χώρου, αλλά και χρόνου. Φανταστείτε να χρειάζεστε μισή ώρα να εντοπίσετε το αγαπημένο σας κραγιόν, όταν έπρεπε ήδη να βρίσκεστε έξω από την πόρτα! Εκτός αυτού, φθινόπωρο έρχεται, μόλις γυρίσαμε από τις διακοπές μας και έχουμε ανάγκη την αναδιοργάνωση του χώρου μας και των καλλυντικών που βρίσκονται σκόρπια στις βαλίτσες μας!
Με τους τρόπους που σου προτείνουμε να οργανώσεις τα καλλυντικά σου δεν θα χάσεις ποτέ ξανά ούτε λεπτό από το χρόνο σου, αλλά ούτε και το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν.

Vanity desk και οργάνωση καλλυντικών

Καταρχάς, φτιάξε την βάση σου. Ένα απλό λευκό γραφείο μπορεί να εναρμονιστεί με ότι στυλ διακόσμησης έχεις δώσει στο χώρο σου. Πρόσθεσε ένα area rug για να διαχωρίσεις αυτό το χώρο, ένα καθρέπτη με καλό φωτισμό, την αγαπημένη σου καρέκλα και δώσε υφή με ένα γούνινο μαξιλάρι ή ένα sheepskin rug.


ottoman για σκαμπό

Ακόμη, εκτός από περιστρεφόμενη καρέκλα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ταμπουρέ, που θα λειτουργήσει και ως αποθηκευτικός χώρος για παπούτσια ή για μεγάλα αντικείμενα όπως είναι το πιστολάκι σου.


ακρυλικά stand

Τα ακρυλικά stand για καλλυντικά, είναι η δημοφιλέστερη μέθοδος οργάνωσης τους.


βιτρίνα

Ένας ακόμη πολύ έξυπνος τρόπος, για να βλέπετε τα πάντα, είναι να τα εκθέσετε σε καλαθάκια κάτω από ένα τζάμι στην επιφάνεια του γραφείου σας. Έτσι εξοικονομείτε χώρο και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την γυάλινη επιφάνεια για να οργανώσετε αρώματα, κοσμήματα κ.ά. Στο πλάι του μπουντουάρ σας, μπορείτε να κρεμάσετε ένα συρμάτινο καλαθάκι όπως αυτά που χρησιμοποιούμε στο μπάνιο, για να συγκεντρώσετε τα βερνίκια νυχιών ή άλλα καλλυντικά όπως κρέμες προσώπου και σώματος, λακ και άλλα.


ανοιξείδωτοι δίσκοι

Οι vintage ανοξείδωτοι δίσκοι ή κάποιοι όμορφοι δίσκοι σερβιρίσματος από καθρέφτη ή σε vintage στυλ, μπορούν να φιλοξενήσουν θήκες καλλυντικών αλλά και αρώματα.


DIY βάση για οργάνωση καλλυντικών

Φτιάξτε μόνοι σας μια DIY βάση για καλλυντικά και κοσμήματα, ενώνοντας με ένα κηροπήγιο δύο στρόγγυλες πιατέλες ή απλά χρησιμοποιήστε ένα έτοιμο cake stand.


αποθήκευση πινέλων

Κάποια vintage διακοσμητικά αντικείμενα, επίσης μπορούν να λειτουργήσουν σαν αποθηκευτικές λύσεις για πινέλα, μολύβια κτλ. Ακόμη, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε μικροαντικείμενα που η αρχική τους χρήση είναι για την κουζίνα. Π.χ., σε βαζάκια καφέ και ζάχαρης, μπορείτε να αποθηκεύσετε μπατονέτες και βαμβάκι, ενώ σε μικρά μπολάκια μπορείτε να αποθηκεύετε πολύ μικρά πινέλα.

[small_title title=”SHOP”]

No Comments Yet

Comments are closed