Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οργανωτικά τρικ που θα κάνουν το ντύσιμο παιχνιδάκι

Οργάνωση ντουλάπας για εύκολο ντύσιμο: οργανωτικά τρικ που θα κάνουν το καθημερινό σου ντύσιμο, παιχνιδάκι

Η οργάνωση ντουλάπας, για πολλές γυναίκες είναι ευχαρίστηση αφού ανανεώνει διάθεση και στυλ, για τη νέα σεζόν.

Και είναι αλήθεια, μπορείς πραγματικά να ευχαριστηθείς την διαδικασία, βάζοντας και την αγαπημένη σου μουσική. Αρχικά, άδειασε εντελώς τη ντουλάπα σου και δες παρακάτω με ποια τρικ, η οργάνωση ντουλάπας θα κάνει το καθημερινό σου ντύσιμο, εύκολο και γρήγορο.

01. Κρέμασε συνδυασμούς ρούχων

Το πιο σημαντικό τρικ, για να βρίσκεις πάντα τι θα φορέσεις, εύκολα και γρήγορα είναι το κρέμασμα συνδυασμών ρούχων. Για παράδειγμα ένα παντελόνι που φοράς πολύ συχνά με συγκεκριμένο τοπ, ένα πουκάμισο που φοράς συχνά με συγκεκριμένη φούστα. Γενικά, τους αγαπημένους συνδυασμούς ρούχων, πάντα να τους κρεμάς στην ίδια κρεμάστρα. Έτσι, μόλις βρεθείς σε μια κατάσταση με περιορισμένο χρόνο, θα ξέρεις πολύ γρήγορα τι να φορέσεις.

Θα σε ενδιαφέρει: Αυτοσχέδιες Ντουλάπες Που Μπορείς Να Φτιάξεις Μόνη Σου

02. Έχε τα basics σε εμφανή σημεία

Τα μπλουζάκια που φοράς πιο συχνά, δίπλωσε τα και τοποθέτησε στην κορυφή της στοίβας. Αντίστοιχα, τα αγαπημένα σου πουκάμισα κρέμασε προς τα αριστερά, στην αρχή της ντουλάπας και όχι στο τέλος.

03. Καθάριζε πριν αποθηκεύσεις

Μια συνήθεια που πολλοί παραμελούν, είναι η φροντίδα των ρούχων μετά την χρήση τους. Για παράδειγμα, αν φορέσεις το αγαπημένο σου πουκάμισο και λερώθηκε, βάλε το απευθείας για πλύσιμο και όχι στο καλάθι. Τα αγαπημένα σου παπούτσια που ίσως έχουν γεμίσει ρύπους, καθάρισε τα μόλις γυρίσεις σπίτι. Έτσι, θα τα βρίσκεις όλα καθαρά όταν τα χρειάζεσαι.

Δες ακόμη: Ιδέες Για Αποθήκευση Παπουτσιών Με Στυλ

04. Χώρισε ανά περίσταση

Αν έχεις πολλά ρούχα και παπούτσια και επίσης έχει αρκετά μεγάλη ντουλάπα, χώρισε ανά περίσταση. Στο ένα φύλλο της ντουλάπας, τοποθέτησε τα workwear ρούχα, σε άλλο φύλλο τα καθημερινά και σε άλλο τα βραδινά και επίσημα. Έτσι, θα μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις και mix’n’match συνδυασμούς.

Με αυτά τα τρικ οργάνωσης ντουλάπας για εύκολο ντύσιμο, δεν θα δείχνεις ατημέλητη ποτέ.


Image credit: Chastity Cortijo on Unsplash

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται