Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Καταπληκτικές Ιδέες Διακόσμησης Για Εξωτερικούς Χώρους

Είτε έχεις μια μεγάλη βεράντα, είτε ένα μικρό μπαλκόνι, δες τις ιδέες για διακόσμηση μπαλκονιού που συγκεντρώσαμε και πάρε έμπνευση

Μόλις ο καιρός ανοίγει και μπαίνουμε στην άνοιξη, όλοι έχουμε την ανάγκη να καθόμαστε λίγο παραπάνω στα μπαλκόνια και στις βεράντες μας, ιδίως στην παρούσα φάση που βρισκόμαστε που το “έξω” μας έχει λείψει ποτέ.

Επειδή λοιπόν, έχουμε ανάγκη από μια ζεστή αίσθηση ακόμη και στους εξωτερικούς μας χώρους, σήμερα έχουμε συγκεντρώσει 12 καταπληκτικές ιδέες διακόσμησης για το μπαλκόνι και τους υπαίθριους χώρους σας, ώστε να αισθάνεστε όσο το δυνατόν πιο όμορφα σε ένα περιβάλλον με καλαισθησία.

Οι χώροι που θα δείτε παρακάτω, έχουν βασικό στοιχείο το φως αλλά και την άνεση, καθώς αν περνάτε αρκετές ώρες στο μπαλκόνι σας, σίγουρα χρειάζεστε κάτι πιο άνετο από μια απλή καρέκλα. Φτιάξτε ατμόσφαιρα με φανάρια, curtain & string lights και δώστε υφή και ζεστασιά με ριχτάρια σε γήινους τόνους. Έξτρα πόντοι αν έχετε το κατάλληλο χώρο για μια αιώρα ή μια κρεμάμενη καρέκλα.

Ακόμη, απαραίτητο στοιχείο για την διακόσμηση ενός μπαλκονιού είναι και οι γλάστρες/λουλούδια, γιατί εκτός από την χαρούμενη νότα που δίνουν, μας φέρουν και σε επαφή με την φύση. Κάτι που μπορεί να λείπει σε πολλούς αυτή την περίοδο.

ALSO READ: 10 Καταπληκτικές Ιδέες Για Ανοιχτές Ντουλάπες

Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στις ιδέες διακόσμησης παρακάτω, γιατί είμαστε σίγουρες πως θα μαγευτείτε και μη ξεχάσετε να ακολουθήσετε την σελίδα μας σε Facebook και Instagram!

View this post on Instagram

A post shared by Becky Coyle (@stylebybecks)

https://www.instagram.com/p/CMHyuZGhBHN/
https://www.instagram.com/p/CMFpZYiB_f3/
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται