3 Πανωφόρια Που Θέλουμε Για Να Φορέσουμε Με Όλα Μας Τα Ανοιξιάτικα

Ανοιξιάτικα μπουφάν 2017: 3 must know τάσεις και προτάσεις αγοράς. 

Εν αναμονή υψηλότερων θερμοκρασιών, σήμερα αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ποια πανωφόρια θα προτιμήσουμε αυτή την Άνοιξη. Λαμβάνοντας υπόψιν street style looks, runway shows και τις δικές μας προβλέψεις, καταλήξαμε στα εξής τρία trends:

#1. ΜΑΞΙ ΚΙΜΟΝΟ

Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε άλλο πλέον. Αφού μας αρέσουν τόσο πολύ που το συμπεριλάβαμε στις  χειμερινές μας προτάσεις, δεν θα μπορούσαμε να μην σας τα προτείνουμε και για την Άνοιξη. Διάβασε  πώς να το φορέσεις και δες τις προτάσεις αγοράς. Plus, είναι αρκετά ελαφρύ για να το φορέσουμε και τις δροσερές νύχτες του καλοκαιριού.

robe coat

SHOP


#2. ANORAK/ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ

Το πανωφόρι που τελευταία βλέπουμε όλο και συχνότερα, το είδαμε στα shows των Vetements (who else?), Off White κ.ά. και τελευταία όλο και σε περισσότερες fashion bloggers. Τα καταστήματα άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν τις δικές τους ανοιξιάτικες εκδοχές και εμείς σίγουρα δεν θα πούμε όχι σε ένα stylish και λειτουργικό κομμάτι.

anorak outfit

SHOP


#3. THE CROP

Έσω έτοιμη. Τα crop jackets ετοιμάζονται για full επαναφορά. Σε στυλ biker, σε στυλ bomber, σε τζιν. Σε όλες τους τις εκδοχές βασικά.

Givenchy Resort 2017
Givenchy Resort 2017

SHOP

No Comments Yet

Comments are closed