Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βρήκαμε Το Παλτό Που Κάθε Fashionista Θέλει Στη Συλλογή Της

Παλτό με κασκόλ σετ το βρήκαμε σε Mango και H&M - The Cover

Βρήκαμε το παλτό με κασκόλ σε σετ, που κάθε fashionista θέλει στη συλλογή της στο Mango και στο H&M, σε πολύ καλές τιμές.

Τον Φεβρουάριο του 2021, κάναμε ένα αφιέρωμα για το στιλιστικό τρικ που θα σε βοηθήσει να πετύχεις οπτικά το ίδιο αποτέλεσμα με το most wanted κομμάτι του προηγούμενου χειμώνα, το κασμιρένιο παλτό του brand Toteme, με το matchy κασκόλ του από το ίδιο brand.

Η συμβουλή μας, ήταν φυσικά να φορέσεις ένα παλτό και ένα κασκόλ σε ίδιο χρώμα και υφή, προσομοιάζοντας έτσι το signature χειροποίητο κασμιρένιο παλτό+κασκόλ του Σουηδικού brand Totême, που γίνονται κυριολεκτικά ανάρπαστα κάθε χειμώνα πλέον.

Στο Instagram προκαλείται κυριολεκτικά πανικός, μόλις κατεβαίνουν οι θερμοκρασίες και το βλέπουμε παντού, σε παρόμοιες εκδοχές από διάφορα brands και όχι μόνο από το brand Toteme.

Το συγκεκριμένο παλτό βέβαια, που σίγουρα είναι το πιο ωραίο αφού είναι και το original, όσο ωραίο και να είναι -εκτός του ότι είναι συνεχώς sold out- το βρίσκεις στην διόλου ευκαταφρόνητη τιμή των 900€. Και δυστυχώς, δε διαθέτουμε όλες αυτό το budget για την αγορά ενός παλτό.

Ευτυχώς όμως, φέτος βλέπουμε παρόμοια κομμάτια σε πολύ καλή ποιότητα, να κυκλοφορούν και από τα αγαπημένα μας προσιτά fashion brands. Mango και Η&Μ, κυκλοφόρησαν την δική τους εκδοχή για αυτό το viral κομμάτι, σε πολύ χαμηλότερες τιμές φυσικά και είμαστε σίγουρες πως θα το θέλεις και εσύ στην συλλογή σου.

Δες παρακάτω, πώς φορούν αυτό το παλτό οι κορυφαίες fashionista, πάρε ιδέες και δες τις προτάσεις αγοράς που εντοπίσαμε στα αγαπημένα μας fashion brands.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 7 Καταπληκτικές Μπλούζες Για Το Γραφείο Που Θα Φορέσεις Κι Αλλού

H&M μάλλινο παλτό με κασκόλ 129,00 € (διαθέσιμο σε 3 χρώματα)


Mango καμηλό παλτό με κασκόλ στο ίδιο χρώμα €129.99 (βρες το σε 2 χρώματα)


Δείτε παρακάτω, ιδέες για styling με παρόμοια παλτό.