Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ποια Παντελόνια Δείχνουν Τα Πόδια Πιο Ψηλά;

Δες με ποια παντελόνια δείχνουν τα πόδια πιο ψηλά και πρόσθεσε στα look σου πόντους ύψους…και στυλ!

Υπάρχουν πολλών ειδών παντελόνια, κάποια συγκεκριμένα σχέδια όμως θα σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη και πιο συγκεκριμένα θα προσθέσουν πόντους ύψους στα πόδια σου. Επιπλέον, ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους και είναι στις κορυφαίες τάσεις της μόδας.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα παντελόνια, για να διαλέγεις σχέδια που θα προσθέτουν πόντους ύψους…και στυλ.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ: Πώς Να Διαλέξεις Γυαλιά Ηλίου Για Το Σχήμα Του Προσώπου Σου

#1. Ψηλόμεσα παντελόνια/σορτς

Οτιδήποτε σε ψηλόμεσο, σε…ψηλώνει. Απόφυγε τα low waist σορτς/παντελόνια/φούστες και προτίμησε ότι μπορεί να επιμηκύνει τα πόδια σου. Ιδίως αν συνδυαστούν με μεσαία/ψηλά τακούνια, το ύψος σου θα αλλάξει δραματικά.

#2. Flare/bootcut παντελόνια

Εκτός από το πόσο ψηλόμεσο είναι ένα παντελόνι, αυτό που μπορεί να επηρεάσει οπτικά το πόσο ψηλά δείχνουν τα πόδια σου, είναι η γραμμή του παντελονιού. Τα flare παντελόνια αλλά και τα bootcut παντελόνια -με ελαφριά καμπάνα που ξεκινά κάτω από το γόνατο- έχουν μεγαλύτερη διαγώνιο και αναπόφευκτα κάνουν τα πόδια -και άρα εσένα- να φαίνονται πιο ψηλά. Υπάρχει ένα τρικ όμως σε αυτά τα παντελόνια. Χρειάζονται και το κατάλληλο μήκος ώστε να μην επιφέρουν το αντίθετο οπτικό αποτέλεσμα. Αν φτάνουν πιο ψηλά από τον αστράγαλο, μπορούν να αφαιρέσουν πόντους από το ύψος σου, για αυτό και πρέπει να συνδυάζονται με χαμηλό/μεσαίο/ψηλό τακούνι ώστε να μπορούν να φορεθούν σε ένα μήκος που ξεπερνά τον αστράγαλο.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ: Στιλιστικά Λάθη Που Σε Μεγαλώνουν

#3. Skinny και straight leg παντελόνια σε σκούρες αποχρώσεις

Ο συνδυασμός των δυο αυτών χαρακτηριστικών σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη και επομένως…πιο ψηλή. Αν μάλιστα συμπληρώσεις το look σου με μυτερά παπούτσια, θα προσθέσεις ακόμη περισσότερους πόντους.

#4. Παντελόνια με λεπτομέρειες

Πιέτες, εξώραφα αλλά και κάθετες ρίγες, είναι τρία χαρακτηριστικά που θα κάνουν τα πόδια σου να δείχνουν πιο ψηλά.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται