Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Παστέλ Νύχια Για Την Άνοιξη

Παστέλ νύχια - The Cover

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις αλλού. Έχουμε συγκεντρώσει τα πιο fresh, χαρούμενα, εντυπωσιακά και φυσικά μοντέρνα παστέλ νύχια, για να πάρεις ιδέες και να μπεις με ανανεωμένο και χαρούμενο mood στην άνοιξη.

Τα παστέλ χρώματα άλλωστε, έχουν αυτή την ιδιότητα. Οι απαλοί τόνοι τους, έχουν κάτι το ονειρικό και γαλήνιο και σίγουρα είναι η πρώτη μας επιλογή για την ανοιξιάτικη σεζόν. Κίτρινα, ροζ, γαλάζια, λιλά, σομόν, φιστικί είναι οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν κάθε άνοιξη και φέρνουν στο μυαλό μας χαρούμενες εικόνες.

Και επειδή δεν απέχουμε πολύ από την άνοιξη -ασχέτως που οι θερμοκρασίες λένε το αντίθετο- και σίγουρα έχουμε ανάγκη από μια χαρούμενη προσθήκη στο στυλ και την καθημερινότητα μας, σήμερα επιλέξαμε παστέλ νύχια σε πολλά και διαφορετικά στυλ, για να έχεις πολλές επιλογές.

Από παστέλ Γαλλικά μανικιούρ, μέχρι swirls και όμπρε παστέλ νύχια, δες παρακάτω τις ωραιότερες ιδέες που εντοπίσαμε στους λογαριασμούς των κορυφαίων nail artists.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ: Μοντέρνα Εναλλακτικά Γαλλικά Μανικιούρ

Δες τα όλα παρακάτω και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News και να γίνεις μέλος της κοινότητας μας στο Viber, για να διαβάζεις πρώτη όλα μας τα αφιερώματα.

#1. Negative ombre rainbow pastels

#2. Tonal ροζ νύχια

#3. Κίτρινο Γαλλικό μανικιούρ

#4. Ασύμμετρο τριπλό μανικιούρ

#5. Negative space swirly mani

#6. Dot λιλά μανικιούρ

#7. Λιλά όμπρε νύχια

#8. Παστέλ + neon mix swirls

#9. Moon & stars σε παστέλ βάση

#10. Ασύμμετρο παστέλ Γαλλικό

#11. Rainbow παστέλ νύχια

#12. Παστέλ swirls

#13. Reverse Γαλλικό

#14. Ροζ διαγώνιο Γαλλικό

#15. Watercolor παστέλ νύχια

#16. Παστέλ όμπρε μανικιούρ