Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βρήκαμε τα καλύτερα πέδιλα για γάμους και βαπτίσεις

Πέδιλα για γάμους και βαπτίσεις

Τα τέλεια πέδιλα για γάμους και βαπτίσεις, με άπειρο στυλ και άνεση, τα βρήκαμε στο Mango και θα τα φορέσουμε non stop το καλοκαίρι

Όσο και αν λατρεύουμε τα ψηλά τακούνια, όσο στυλ και αν δίνουν, η αλήθεια είναι μία. Είναι κουραστικά, επίπονα και στο τέλος της ημέρας, νιώθουμε σα να ανεβήκαμε βουνά. Ιδίως το καλοκαίρι, που είναι και wedding season, ταλαιπωρούμε τα πόδια μας ακόμη περισσότερο.

Υπάρχουν όμως κάποια μυστικά, για να διαλέγεις ψηλά τακούνια που είναι άνετα και δεν ταλαιπωρούν τα πόδια. Επιπλέον, μπορείς να εφαρμόσεις και τα τρικ που σου προτείναμε, πώς να φορέσεις τακούνια χωρίς πόνο.

Ποια τακούνια είναι άνετα;

Καταρχάς, το τακούνι πρέπει να είναι κάτω από το κέντρο της φτέρνας και όχι πολύ πίσω, πρέπει να έχει μικρή φιάπα των 0,5-1 cm. που θα εξασφαλίσει περισσότερη άνεση στα πόδια σου. Αν διαθέτει εσωτερικά και ανατομικό μαξιλαράκι σίγουρα θα είναι ακόμη πιο άνετο. Τέλος, το ύψος του πρέπει να είναι μάξιμουμ 9 εκατοστά με πιο άνετο γύρω στα 7,5εκ.

Και όπως κατάλαβες, βρήκαμε τα πέδιλα που τηρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, σε ένα καταπληκτικό πέδιλο στο Mango. Χρωματιστό, οικονομικό, με κορδόνια που κρατούν σταθερό το πόδι, με τακούνι ύψους 7 εκατοστά και με μαξιλαράκια σε δυο σημεία, ώστε να παρέχουν μέγιστη άνεση.

Mango δετά πέδιλα €39.99

Μπορεί όλες να αγαπούν τα μίνιμαλ σανδάλια με λεπτό λουράκι στον αστράγαλο, αλλά είναι από τα πιο κουραστικά πέδιλα που μπορείς να φορέσεις. Για πιο σταθερό βήμα, προτίμησε δετά πέδιλα, που ασφαλίζουν το πόδι.

Εν κατακλείδι, τα πιο άνετα ψηλά πέδιλα έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Το τακούνι δεν ξεπερνά τα 7,5 εκατοστά, κρατούν σταθερό το πόδι και έχουν μαξιλαράκι, ώστε να είναι πιο άνετα και ξεκούραστα. Δες περισσότερα πέδιλα στο Mango.

Ετικέτες: