Φτιάξε Το Τέλειο Cat-Eye Με Αυτό Το Ιδιοφυές Beauty Tool

Πώς να σχηματίσεις το τέλειο cat-eye με το Vamp Stamp eyeliner tool, ένα απλό αλλά ιδιοφυές εργαλείο που θα σου λύσει τα χέρια.


Πες αντίο σε στραβές, καταστροφικές γραμμές eye-liner και ετοιμάσου να λύσεις το πρόβλημα του winged eye-liner μια για πάντα, με το VaVaVoom Stamp, από την Vamp Stamp.
H ειδικά σχηματισμένη “στάμπα” του θα δώσει στις άκρες των ματιών σου το επιθυμητό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με ένα υγρό ή gel eye-liner της επιλογής σου, με ακρίβεια και ευκολία.

Με τρία διαφορετικά μεγέθη για να διαλέξεις (kitten/medium/large) και να σχηματίσεις μεσαίο ή μεγάλο wing, το εργαλείο που προκάλεσε πανικό ανάμεσα στα beauty junkies του διαδικτύου, με την πρώτη κυκλοφορία του εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες, ενώ για την επανακυκλοφορία υπήρχε μια απίστευτα μεγάλη λίστα αναμονής. Τώρα το βρίσκεις στο τεραστίου φήμης Αγγλικό ηλεκτρονικό κατάστημα ομορφιάς Cult Beauty, στην τιμή των £22.50. Δες το video παρακάτω, που θα σε εντυπωσιάσει με την ευκολία εφαρμογής του και βρες το εργαλείο ομορφιάς  εδώ.

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ