Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα ωραιότερα perfume displays που έχουμε δει

Συλλογές αρωμάτων διακόσμηση

Συλλογές αρωμάτων: δες τα ωραιότερα perfume displays που εντοπίσαμε και πάρε ιδέες διακόσμησης με αρώματα για το σπίτι σου

Αν αγαπάς τα αρώματα και έχεις και εσύ την δική σου συλλογή αρωμάτων, τότε αυτά τα perfume displays θα τα λατρέψεις, αφού είναι άκρως εντυπωσιακά. Και όταν μιλάμε για εντυπωσιακά perfume displays, δεν αναφερόμαστε μόνο στον τρόπο έκθεσης τους ως διακοσμητικά στοιχεία ενός χώρου, αλλά και στο μέγεθος της συλλογής αρωμάτων, καθώς και στις επιλογές των αρωμάτων.

Γιατί όμως να εκθέσεις τα αρώματα σου σε κοινή θέα; Αρχικά, γιατί τα περισσότερα μπουκαλάκια αρωμάτων είναι τόσο όμορφα, που αποτελούν από μόνα τους τέλεια διακοσμητικά. Σε δεύτερο λόγο, τα αρώματα που έχουν τελειώσει ή σχεδόν έχουν τελειώσει, αφαιρώντας τα καπάκια τους μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και ως αρωματικά χώρου. Τρίτον, γιατί πολύ απλά αν τα βλέπεις συνεχώς μπροστά σου, θα είναι αδύνατον να φύγεις από το σπίτι χωρίς να ψεκάσεις το άρωμα σου. Τέταρτο και πολύ σημαντικό, αν έχεις μια πολύ μεγάλη συλλογή αρωμάτων, με ένα perfume display, δεν θα ξεχνάς τι αρώματα έχεις και έτσι θα τα χρησιμοποιείς με τον κατάλληλο τρόπο, στην κατάλληλη περίσταση.

Τα σημεία που μπορείς να εκμεταλλευτείς στο σπίτι σου, για να εκθέσεις τα αρώματα σου, είναι πολλά. Από το vanity desk και την εταζέρα στο χολ, μέχρι την επιφάνεια της συρταριέρας στο υπνοδωμάτιο σου και τον πάγκο του νεροχύτη στο μπάνιο. Αν και συνιστούμε να αποφεύγεις τα σημεία με πολλή υγρασία, ώστε να μην αλλοιωθούν τα αρώματα σου.

Σε καταστήματα με διακοσμητικά είδη -ακόμη και στο Home section για αποθήκευση του H&M– μπορείς να βρεις πολλές επιλογές πλέον, που θα αποτελέσουν την επιφάνεια που θα συγκεντρώσεις τα αρώματα σου. Από γυάλινα κουτιά μέχρι χρυσαφί, ασημί και ξύλινους δίσκους, ώστε να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου χώρο.

Δείτε παρακάτω τις ωραιότερες συλλογές αρωμάτων και μη ξεχάσετε να ακολουθήσετε τη σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Μη ξεχάσεις ακόμη να δεις, περισσότερες ιδέες για αποθήκευση και οργάνωση αρωμάτων με στυλ.